Het laatste nieuws heet van de naald!Delen

Zaterdag 2 december Zandhoven

Alweer een verjaardagsfeestje met C4. Walter had ons zien optreden in Satisfaction Café en wilde ons erbij op zijn verjaardagsfeestje in Zandhoven. Wij zeggen nooit nee tegen een feestje. Het was de eerste koude winternacht, maar al snel stond de zaal in lichterlaaie (en onze doek met het logo ook bijna) toen we begonnen te spelen. Die vrienden en vriendinnen van Walter konden een flink stukje meezingen en dansen en zorgden voor de nodige ambiance. Leuk feestje, tot de volgende keer.


verslag van 3 Dec 2017 door SvekkeVrijdag 1 december Cuba Libre Mechelen

Wat een feestje daar in de kelder van de oude Sotskop in Mechelen, nu Cuba Libre. Een dubbele birthday party van Sara en Rocio met C4 erbij. Dat kon niet fout lopen. Voor de jarigen waren er naast de "Happy Birthday" natuurlijk ook enkele speciale verzoeknummertjes zoals "Sara, Sara ik hou van jou, voor jou staat ik op rommelmarkten uren in de kou" en "Ze heette Rocio, Rocio ofzo". We hadden ook opnieuw de Stones in onze playlist gestoken en dat werkte wonderwel goed. Enfin, veel ambiance, dansen van het eerste tot het laatste nummer. Dat zijn optredens die ons heel gelukkig maken. Danku Mechelen!


verslag van 2 Dec 2017 door SvekkeVrijdag 13 oktober Satisfaction Café Londerzeel

Er was niet zoveel volk deze keer in ons stamcafé in Londerzeel: de Satisfaction. Nochtans stond er een reuze electronisch billboard om ons aan te kondigen. Maar we hebben er toch een feestje van gemaakt en er werd goed gedanst op Iedereen is van de wereld. Lubi maakte een paar leuke clipjes die je op onze facebook kan bewonderen. Het was natuurlijk vrijdag de 13e, dus al tijdens de opbouw begaf mijn effectenbord het, maar we hebben geen effecten nodig om stevig te rocken, dus zijn we er gewoon ingevlogen. Als klanten ons pintjes beginnen te brengen is dat meestal een teken dat we goed bezig zijn, dus we vielen ook gisteren in de smaak. Nieuwe afspraak in de Satisfaction in juni. See you there!


verslag van 24 Oct 2017 door SvekkeVrijdag 6 oktober The Alligator Antwerpen

Lang geleden dat we nog eens echt in een klein cafeetje hadden gespeeld, maar het was gezellig in The Alligator. De vaste klanten waren blij verrast en begonnen mee te shaken. Onze drummer werd voortdurend lastig gevallen door zijn persoonlijke fanclub tot ook die lieve mensen voor de dansvloer kozen. Toffe bende daar bij den Eddy. Tot de volgende keer met een podium op straat.


verslag van 24 Oct 2017 door SvekkeZaterdag 23 september Benefiest Dworp

We sloten een drukke maand september (drie optredens) af met een show in Dworp. De chiro aldaar had dringend nieuwe lokalen nodig en wat doe je dan als je een benefiet organiseert en je wil wat leven in de brouwerij? C4 bellen natuurlijk. Wij doen dat niet elke week, maar laten bij tijd en wijle toch ook eens graag ons goed hart zien en spelen voor een goede zaak. Er hing een wreed lekker varken aan het spit in Dworp en de backstage ruimte kon qua grootte even goed op Werchter zijn. We vergaten even de koude hangar waarin we moesten spelen en stoomden door een dynamische set. Bij de AC/DC medley kwam ineens iedereen wat dichter en het feestje was vertrokken. De gitaren stribbelden een beetje tegen door de kou en moesten wat meer gestemd worden als anders, maar al bij al werd het nog een leuk feestje daar in Dworp. Tot de volgende keer.


verslag van 29 Sep 2017 door SvekkeDonderdag 21 september Krekelpop Bierbeek

C4 was erbij op de eerste editie van Krekelpop, een festival ingericht door psychiatrisch centrum St-Camillus voor personeel en patiënten. Het zonnetje was ook van de partij, dus alle omstandigheden zaten mee. En een festival zonder alcohol, dat was nog eens origineel. Het was een beetje een thuismatch voor C4, want het was ook in Bierbeek, in dezelfde straat, dat we ons eerste concert gaven, ergens in 2005. Het publiek ging volledig uit de bol en we waren getuige van de grootste polonaise die we al ooit gezien hadden. Zowat alle aanwezigen wandelden de 500 miles die we aan het spelen waren. Check out the video die ze ons toestuurden. Het publiek blij, wij blij, iedereen blij. We kijken al uit naar de tweede editie. U komt toch ook?


verslag van 26 Sep 2017 door SvekkeZondag 17 september - Sava Mechelen

Marc was erbij op Gelrock en zag ons ook optreden in het Vissershuis in Mechelen. Daarom besloot hij ons ook te laten spelen op zijn verjaardagsfeestje. Marc en Mia werden samen 130 jaar en dat moest deftig gevierd worden met eten en drank à volonté. Eerst kreeg iedereen koude en warme tapas en dan kon C4 eraan beginnen. Het werd net niet Dancing On The Ceiling, maar er werd wel gedanst op banken, stoelen en tafels. Wat een ambiance! Neem een kijkje bij de fotos voor het bewijsmateriaal van deze geweldige namiddag.


verslag van 19 Sep 2017 door SvekkeZondag 20 augustus - Vossem feest

Het was even wachten voor de kinderanimatie ermee klaar was. Vossem feest voor iedereen natuurlijk. Na het checken van de old-timers en sportwagens die achter het podium opgesteld stonden was het aan ons. In het gemengde publiek zag ik hier en daar toch een bekend gezicht opduiken. Bedankt voor het komen kijken Nathalie, Evelyne, Mario, Gevert en Nathalie! Ons repertoire viel duidelijk in de smaak. Misschien tot volgend jaar, Vossem!!


verslag van 4 Sep 2017 door DjaykZaterdag 12 augustus - Mechelen

Een week na ons avontuur op Gelrock, we spelen niet zo vaak op festivals, stonden we opnieuw klaar. Dit keer voor een locatie die ons wat beter ligt. Een café en een set van twee uur in plaats van de krappe 45 minuten van de voorgaande week.
Hoewel het de bedoeling was om buiten te spelen besloot de baas om ons vanwege het slechte weer toch maar binnen te laten spelen.
Geen slecht idee bleek achteraf want de sfeer zat er vanaf het eerste nummer in. Niet in het minst door de fans die Sven mee naar het Vissershuis had gebracht. We wilden het eerste deel van het optreden afsluiten met enkele akoestische nummers om de mensen wat aan het dansen te brengen. Maar daardoor viel het tempo wat weg. In die mate zelfs dat de DJ blijkbaar dacht dat we al klaar waren en zijn muziek al opzette. Maar dat was buiten C4 gerekend!
Met een verschroeiende I will follow en onze eigen AC/DC medley stond de zaak in geen tijd in lichterlaaie! Tijd voor nog een uurtje rock and roll. We vielen zo in de smaak dat we onmiddellijk geboekt werden voor volgend jaar!!! Bedankt Mechelen jullie waren een schitterend publiek!
Tot volgende week in Vossem waar we onze zomertour afsluiten.


verslag van 14 Aug 2017 door DjaykVrijdag 4 augustus - Gelrock

Op het eerste weekend van augustus starte onze mini zomertournee. De eerste stop was Gelrock, het gerenommeerde festival in Gelrode bij Aarschot.Het weer zat alvast mee en de organisatie was top. We mochten spelen net na The Lighthouse, die een uitgebreide horde fans op de been hadden gebracht. We vreesden even dat het, overwegend jonge vrouwelijke, publiek niet voor ons ging blijven hangen maar het tegendeel was waar. Murphy zorgde voor een gebroken bassnaar in de rock-medley, maar gelukkig stond de volgende band die zich klaarmaakte backstage snel een basgitaar af en konden we verder.Al bij al toch een geslaagd optreden hoewel sommige van onze hardcore fans ons achteraf vertelden dat ze van ons een strakkere set gewoon zijn.Volgende week spelen we in Mechelen. Een thuismatch voor onze zanger!


verslag van 5 Aug 2017 door DjaykToon ook het wat oudere nieuws