Het laatste nieuws heet van de naald!Delen

Zondag 8 juli - Zandhoven feest

Het was een hete zomernamiddag in Zandhoven waar C4 uitzonderlijk een uitsluitend Nederlandstalige set bracht, ter ere van de Vlaamse feestdag.

Gezien de hete temperaturen, werd het een warme wandeling van de Kodazuur, tot in Blankenberge, in schoon vrouwelijk gezelschap van verschillende Meisjes zoals Chris Lomme, Nancy, Maria en Anja.

Er was ook een Arme Joe bij, maar die haalde de eindmeet jammer genoeg niet. Er zat een Damclub Hooligan, die wou niet van dat Dak af, dus belden we maar de Brandweer.

Tja, zo´n setje van 1 uur is zo voorbij, maar we hebben ervan genoten, net als u. Backstage was er ook nog Ene me Hesp en Ene me kees...

Zandhoven u was een fantastisch publiek, tot een volgende keer!


verslag van 11 Jul 2018 door SvekkeVrijdag 29 juni - Satisfaction Cafe Londerzeel

Op een warme zomeravond sloot C4 het "Live" seizoen af in de Satisfaction in Londerzeel.

Er was nog plaats op het terras, maar gelukkig hadden we zelf een uitgebreide delegatie Mechelse fans meegebracht.

Zodra de zon uit ons gezicht was verdwenen, konden we eraan beginnen. Ter gelegenheid van Tine´s verjaardag brachten we een verzoeknummertje mee voor haar: Go Your Own Way van Fleetwood Mac. Dat werd natuurlijk gesmaakt door het publiek en onze jarige.

Nog een paar Cubanen in het publiek maakten het feestje kompleet. Die bezorgden ons ook wat foto en videomateriaal: gracias!

Tot volgend jaar Londerzeel!


verslag van 5 Jul 2018 door SvekkeZondag 20 mei - Intercamp 2018 Sint-Truiden

Intercamp 2018, het jaarlijkse internationale scoutskamp, had dit jaar zijn tenten opgeslagen op het oude vliegveld van Brustem bij Sint-Truiden. Goed voor een potentieel publiek van 3500 scouts en begeleiders uit 12 verschillende landen! Aan volk dus deze keer zeker geen gebrek!

Toen we aankwamen was het prachtig weer en ook het podium en de PA was top. Net voor we gingen starten dreef er nog even een onweer over dat enkele tenten de lucht in blies maar gelukkig bleef de schade beperkt.

Bij het opstellen en soundchecken was er al wat aandacht maar bij de eerste noten van onze rock medley stroomde het volk toe. Elk nummer dat ze maar enigszins kenden werd uit volle borst meegezongen. Dat de jeugd nog kan rocken werd overduidelijk bewezen. We zagen t-shirts van AC/DC, Metallica, Lynyrd Skynyrd, petjes van U2 en wat nog meer.

Wat een schitterend rockpubliek!!!

Naar het einde van onze set werd het stilaan donker wat nog enkele extra mooie kiekjes opleverde. Bij onze afsluiter Purple rain, baadde iedereen in een magische paarse gloed.

Een geweldig optreden voor een meer dan geweldig publiek, wat kan je als band nog meer vragen?


verslag van 25 May 2018 door DjaykZaterdag 20 januari De Floeren Aap Mechelen

Een tweede optreden al in de eerste maand van het jaar. Zou dat een goed voorteken zijn? Alvast al goed begonnen!

We keerden nogeens Mechelenwaards waar het gezonde deel (de rest lag in bed ziek) van onze fanbase ons opwachtte in De Floeren Aap.

In het begin van het optreden viel de stroom uit en moesten we eventjes alles resetten, maar daarna konden we er stevig invliegen.

Tijdens REM kregen we ze eindelijk aan het dansen en dat stopte niet meer tot de laatste noot van het laatste bisnummer gespeeld was. De verzoeknummertjes bleven maar komen, maar zo hebben we een goede reden om nogeens terug te keren.


verslag van 23 Jan 2018 door SvekkeVrijdag 12 januari De Venetiaen Hoegaarden

Ons eerste optreden van 2018 was een specialleke. We werden uitgenodigd om te spelen op een vrijgezellenavond en na het concert zou de groep dan richting Leuven trekken.

Aangezien de trouwer in spe gek was op AC/DC werd ons gevraagd om een AC/DC set op te stellen waarin onze lievelingsband prominent aanwezig was. Zo gezegd zo gedaan. Wij zijn altijd wel te vinden voor een speciaal projectje dus speelden we een set met bijna uitsluitend AC/DC nummers, aangevuld met Guns ´n´ Roses, Iron Maiden en nog wat anders leuks.

De Venetiaen zat afgeladen vol, het was immers vrijdagavond, dus het was een beetje vechten om onze spullen te kunnen opstellen en de helft van het materiaal hebben we in de auto moeten laten staan. Maar een keer dat we erin geslaagd waren om ons te installeren, kon het feestje losbarsten.

En dat deed het ook. Heel de tent op zijn kop en Dirk beloofde ons een paar filmpjes op te sturen. Hopelijk komen die nog aan.


verslag van 23 Jan 2018 door SvekkeZaterdag 2 december Zandhoven

Alweer een verjaardagsfeestje met C4.

Walter had ons zien optreden in Satisfaction Café en wilde ons erbij op zijn verjaardagsfeestje in Zandhoven. Wij zeggen nooit nee tegen een feestje.

Het was de eerste koude winternacht, maar al snel stond de zaal in lichterlaaie (en onze doek met het logo ook bijna) toen we begonnen te spelen.

Die vrienden en vriendinnen van Walter konden een flink stukje meezingen en dansen en zorgden voor de nodige ambiance.

Leuk feestje, tot de volgende keer.


verslag van 3 Dec 2017 door SvekkeVrijdag 1 december Cuba Libre Mechelen

Wat een feestje daar in de kelder van de oude Sotskop in Mechelen, nu Cuba Libre. Een dubbele birthday party van Sara en Rocio met C4 erbij. Dat kon niet fout lopen. Voor de jarigen waren er naast de "Happy Birthday" natuurlijk ook enkele speciale verzoeknummertjes zoals "Sara, Sara ik hou van jou, voor jou sta ik op rommelmarkten uren in de kou" en "Ze heette Rocio, Rocio ofzo". We hadden ook opnieuw de Stones in onze playlist gestoken en dat werkte wonderwel goed. Enfin, veel ambiance, dansen van het eerste tot het laatste nummer. Dat zijn optredens die ons heel gelukkig maken. Danku Mechelen!


verslag van 2 Dec 2017 door SvekkeVrijdag 13 oktober Satisfaction Café Londerzeel

Er was niet zoveel volk deze keer in ons stamcafé in Londerzeel: de Satisfaction. Nochtans stond er een reuze electronisch billboard om ons aan te kondigen. Maar we hebben er toch een feestje van gemaakt en er werd goed gedanst op Iedereen is van de wereld. Lubi maakte een paar leuke clipjes die je op onze facebook kan bewonderen. Het was natuurlijk vrijdag de 13e, dus al tijdens de opbouw begaf mijn effectenbord het, maar we hebben geen effecten nodig om stevig te rocken, dus zijn we er gewoon ingevlogen. Als klanten ons pintjes beginnen te brengen is dat meestal een teken dat we goed bezig zijn, dus we vielen ook gisteren in de smaak. Nieuwe afspraak in de Satisfaction in juni. See you there!


verslag van 24 Oct 2017 door SvekkeVrijdag 6 oktober The Alligator Antwerpen

Lang geleden dat we nog eens echt in een klein cafeetje hadden gespeeld, maar het was gezellig in The Alligator. De vaste klanten waren blij verrast en begonnen mee te shaken. Onze drummer werd voortdurend lastig gevallen door zijn persoonlijke fanclub tot ook die lieve mensen voor de dansvloer kozen. Toffe bende daar bij den Eddy. Tot de volgende keer met een podium op straat.


verslag van 24 Oct 2017 door SvekkeZaterdag 23 september Benefiest Dworp

We sloten een drukke maand september (drie optredens) af met een show in Dworp. De chiro aldaar had dringend nieuwe lokalen nodig en wat doe je dan als je een benefiet organiseert en je wil wat leven in de brouwerij? C4 bellen natuurlijk. Wij doen dat niet elke week, maar laten bij tijd en wijle toch ook eens graag ons goed hart zien en spelen voor een goede zaak. Er hing een wreed lekker varken aan het spit in Dworp en de backstage ruimte kon qua grootte even goed op Werchter zijn. We vergaten even de koude hangar waarin we moesten spelen en stoomden door een dynamische set. Bij de AC/DC medley kwam ineens iedereen wat dichter en het feestje was vertrokken. De gitaren stribbelden een beetje tegen door de kou en moesten wat meer gestemd worden als anders, maar al bij al werd het nog een leuk feestje daar in Dworp. Tot de volgende keer.


verslag van 29 Sep 2017 door SvekkeToon ook het wat oudere nieuws