Het laatste nieuws heet van de naald!Delen

Zondag 9 juni - De Pinte

Het had een beetje geregend overdag, maar tegen de avond aan, werd het nog een aangenaam festivalweertje.

Bruno Deneckere, Nils De Caster en Kathleen Vandenhoudt openden de avond en daarna was het aan C4 om een feestje te bouwen.

Super genieten van het draadloos spelen! Na C4 was het de beurt aan Pussy Willow en DJ LaTour sloot de avond af in De Pinte.


verslag van 9 Jun 2019 door SvekkeVrijdag 3 mei - Sven 50! - Muizen

Exact 10 jaar geleden vond er ook een verjaardagsfeestje plaats in Keerbergen. Ondergetekende was toen nog geen lid van de band maar de foto´s kan je hier nog steeds bewonderen.

Toen was het in open lucht met schitterend weer, deze keer was het binnen met regen en frisse temperaturen. Gelukkig steeg binnen de temperatuur al snel!

Het jongste C4 lid is nu ook 50 plusser ;-).

We speelden een korte set omdat er nog gastoptredens en een DJ volgden.

Onze gasten gingen snel aan het dansen en zingen. De ambiance was direct goed. En de première van onze Ramones cover Blitzkrieg Bop was ook een schot in de roos!

Dan volgden de zeer gesmaakte gastoptredens: Een passende tekst over de jarige op de noten van Summer of 69. Een ontwapenende Lubi, de jongste zoon van onze zanger, bracht ´Papa´, zichzelf begeleidend op gitaar. En ook nog een cameo van Max in C4: Sven-hundred miles.

En toen moest het feestje nog beginnen!


verslag van 3 May 2019 door JakkeVrijdag 15 maart 2019 - Wijgmaal

Na onze winterslaap, begonnen we 2019 met een leuk feestje in ´t Werrek in Wijgmaal gisteren!

Onze nieuwe aanwinst op de playlist: Dancing with Myself was meteen een schot in de roos, want hoewel er niet veel plaats was, was de dansvloer onmiddellijk geopend.

Ook "No Surrender" van Springsteen werd luidkeels meegezongen en er waren genoeg disco-kikkers om intens te genieten van I Was Made For Loving You. Onze fanclub uit Mechelen was ook van de partij, waarvoor dank uiteraard en er waren zelfs een paar Portugezen naar Wijgmaal afgezakt om van C4 te komen genieten.

Het was 130 minuten non stop Rock ´n´ Roll ambiance en zweten daar op het kleine podium in het stamcafé van Stan Van Samang. Misschien komt hij volgende keer een nummertje meezingen?


verslag van 18 Mar 2019 door SvekkeZaterdag 22 december - Bierbeek

Een rockoptreden op een kerstmarkt? Met bevroren vingers gitaar spelen? Geen pintjes, maar alleen West-Vleteren, Omer en andere zware bieren?

We hadden wel een paar vraagjes bij dit optreden, maar het weer was prima -niet te koud en vooral droog- en de sfeer was uniek.

Twee vuren op de koer zorgden voor de nodige warmte en ook op het (weliswaar kleine) podium was de ambiance dik in orde.

Hoewel de aandacht verdeeld moest worden tussen zwaar gerstenat en goede muziek, werd er af en toe toch luidkeels appreciatie voor C4 getoond door een ferm deuntje mee te zingen.

Iedereen is van de wereld en Maria Maria vielen zeker in de smaak. We speelden dan ook zonder pauze al snel een dikke twee uur vol, voor we de leiding aan de DJ doorgaven.


verslag van 26 Dec 2018 door SvekkeZaterdag 17 november - Linkebeek

Wat een feestje daar in de Gemeentelijke Basisschool De Schakel in Linkebeek!

Na het opstellen werden we getrakteerd op een aperitiefje en gevolgd door een uitgebreid kazen- en vleesbuffet. Heerlijk om van te smullen.

Aangezien er nog veel mensen aan hun dessert bezig waren toen we begonnen, besloten we om met een akoestisch setje te starten, maar al tijdens de eerste noten, stonden de eerste benen op de dansvloer.

De eerlijkheid gebied om te zeggen dat ik nog nooit zoveel Frans had horen spreken op een Vlaamse school en voor het eerst in onze carrière wist niemand in het publiek wat ze moesten zingen na "Maria, Maria, ik hou van jou..." maar gelukkig hadden ze van De Kreuners al wel gehoord.

Sommige kinderen kwamen heel geïnteresseerd kijken naar alle doosjes en lichtjes op en naast het podium, andere waren sublieme dansattrakties en voorbeelden voor de volwassenen rond hen.

C4 was gisteren letterlijk amusement voor jong en oud.


verslag van 18 Nov 2018 doorZondag 7 oktober - Foodtruck festival Buggenhout

Het was een zalige zonnige namiddag op het dorpsplein in Buggenhout. We speelden voor een plein vol mensen en food trucks die zorgden voor originele lekkernijen.

De mensen zongen goed mee met Maria, Maria en andere leuke klassiekers. Toen ze wat stil vielen, was er onze Mechelse fanclub om de gemoederen wat op te zwepen en een danske voor het podium te plasseren.

Er was een springkasteel voor de kleinsten, maar die kwamen af en toe toch ook eens graag van dichtbij naar C4 kijken. De volgende generatie fans is alvast verzekerd.

Buggenhout u was fantastisch.


verslag van 18 Oct 2018 door SvekkeZaterdag 1 september - Skinart expo Putte

Een bordje met "Hier wordt vandaag gepierced" wachtte ons op aan de ingang van de SkinArt Expo in de sporthal van Klein Boom in Putte.

Tatoeëerders van over heel Europa zaten klaar om hun klanten te verwennen, dus alleen een streepje muziek van C4 ontbrak nog.

We vlogen er goed in en rockten the house tot het tijd was voor onze opvolgers.

Bruno en zijn fanclub kwamen ook nog langs, toen was het feestje compleet.

Bedankt aan alle aanwezigen!


verslag van 18 Oct 2018 door SvekkeZaterdag 11 augustus - Vissershuis Mechelen

Rodenbachfeesten in het Vissershuis naast het Vrijbroekpark in Mechelen. Net zoals vorig jaar warmde Natasha met haar Tash de Beauté ook nu weer het publiek op voor een optreden van C4.

Dit jaar stonden we gelukkig ook buiten op het podium, zodat er binnen plaats was om te dansen met de DJ na ons optreden.

Bij de eerste slows was het direct prijs en stond de dansvloer ineens vol. Dan was het kwestie van iedereen daar te houden door middel van een aantal ambiancenummertjes op een rij te spelen.

Iedereen ging uit zijn dak bij 500 miles, Nu of Nooit, Iedereen is van de wereld, etc etc... Wie een nummertje kwam aanvragen, werd op zijn wenken bediend. Zo speelden we onder andere Queen en AC/DC, alleen een nummertje van Status Quo kon er niet meer bij. Dat brengen we volgend jaar zeker mee: beloofd!


verslag van 21 Aug 2018 door SvekkeZaterdag 4 en Zondag 5 augustus - Outlaws Mechelen

Het was een beetje Torhout-Werchter stijl: zaterdagavond optreden voor de Outlaws in Mechelen en zondagnamiddag nog een keer.

Dat is wel eens leuk niet alles moeten afbreken en opnieuw opbouwen, maar er de volgende dag gewoon kunnen aan beginnen.
Alleen was het heet, bloedheet.

Zaterdagavond was de zon al achter de bomen toen we begonnen te spelen, maar zondag om 15u stonden we allemaal in de zonne-volgspot te bakken.

De gitaren moesten voortdurend gestemd worden en sommige electronica gaf er gewoon de brui aan, zoals het draadloze systeem van onze Sam.

Achteraf waren er nog lekkere mosseltjes of stoofvlees met frieten, da´s eens iets anders dan ene met hesp en ene mee kees. We hebben het overleefd, alles gegeven en het publiek was zeer tevreden.

De organisator vroeg ons al om terug te komen op 1 september op een tattoo conventie dus we gingen met een gelukkig hart, de ene saignant, de andere bien cuit, naar huis.


verslag van 6 Aug 2018 door SvenZondag 8 juli - Zandhoven feest

Het was een hete zomernamiddag in Zandhoven waar C4 uitzonderlijk een uitsluitend Nederlandstalige set bracht, ter ere van de Vlaamse feestdag.

Gezien de hete temperaturen, werd het een warme wandeling van de Kodazuur, tot in Blankenberge, in schoon vrouwelijk gezelschap van verschillende Meisjes zoals Chris Lomme, Nancy, Maria en Anja.

Er was ook een Arme Joe bij, maar die haalde de eindmeet jammer genoeg niet. Er zat een Damclub Hooligan, die wou niet van dat Dak af, dus belden we maar de Brandweer.

Tja, zo´n setje van 1 uur is zo voorbij, maar we hebben ervan genoten, net als u. Backstage was er ook nog Ene me Hesp en Ene me kees...

Zandhoven u was een fantastisch publiek, tot een volgende keer!


verslag van 11 Jul 2018 door SvekkeToon ook het wat oudere nieuws