Het laatste nieuws heet van de naald!Delen

Zaterdag 11/2 en 12/8 - Het Visserhuis Mechelen

In februari mochten we ten dans spelen op de verjaardag van Regis in het Vissershuis.
Het was weer een avondje topambiance want eigenlijk werden er twee verjaardagen tegelijk gevierd, dus veel volk aanwezig en een volle dansvloer.
Dat was weer super!

In augustus mochten we nog eens terugkomen om op de Rodenbachfeesten te spelen.
De werken aan bruggen en andere events die dag, weerhielden wellicht wel wat mensen om aanwezig te zijn maar jullie maakten er toch weer een leuke avond van.

We love you Vissershuis!


verslag van 23 Sep 2023 door SvenVrijdag 23 september - Privé

Op vrijdag 23 september speelden we op het personeelsfeest van WZC Sint-Margaretha voor een hoofdzakelijk vrouwelijk publiek van zorgkundigen en verpleegsters.

Als die dan nog met lingerie naar ons op het podium beginnen te gooien, dan zijn we goed vertrokken natuurlijk!

Vanaf het eerste tot het laatste liedje stond er volk op de dansvloer want deze mensen waren duidelijk gekomen om zich te amuseren (en de drankjes en hamburgers waren op kosten van de firma).

Regelmatig konden we het podium eens af om ons te mengen onder het publiek en nog een beetje mee te staan shaken.

Een perfect geslaagd optreden voor een perfect publiek!


verslag van 23 Sep 2023 door SvenZondag 14 augustus - Halfoogstfeesten, S.K. Waver

Optreden nummer drie dit weekend!

Het was heerlijk zonnig en de organisatie daar in Sint-Katelijne-Waver was ronduit fantastisch. Het geluid, het licht, het podium, de catering zowel voor artiesten als voor het publiek, er was allemaal goed over nagedacht en nog beter uitgevoerd.

Een dikke pluim voor de organisatoren!

We speelden een setje van een uur, zoals alle andere bands en konden de aanwezigen wel overtuigen om een danspasje te zetten. Enkele van onze vrienden die uit Spanje op bezoek kwamen, waren er ook bij en Julio, onze favoriete chef kwam ook eens kijken.

Na het optreden wachtte ons nog een heerlijke BBQ en we kregen ook nog tickets om de volgende dag terug te komen naar het festival, wat ik ook met veel plezier deed. Een zalige ervaring.


verslag van 14 Aug 2022 door SvenZaterdag 13 augustus - Time out, Roosendaal NL

Op zaterdag 13 augustus speelden we het tweede concert in een reeks van drie dagen na elkaar. We traden voor het eerst op in Roosendaal, over de grens met Nederland de Time Out, een toffe tent waar er elk weekend live optredens zijn.

De harde kern van supporters waren om 22u al paraat, maar de baas vroeg ons toch om nog een beetje te wachten en aldus geschiedde.

Er werd goed gedanst en deze Nederlanders hadden precies toch al eens van The Scene gehoord, in tegenstelling tot het Nederlands publiek in Spijkenisse, waar we een paar jaar geleden optraden.

Onze drummer maakte er een Hollands weekendje van en bleef slapen, de rest van ons keerde rond 1u moe maar voldaan huiswaarts om ons voor te bereiden op het derde optreden van dat weekend, morgen in Sint-Katelijne-Waver op de festival van de Half Oogst Feesten.


verslag van 13 Aug 2022 door SvenVrijdag 12 augustus - Het Vissershuis, Mechelen

Na een korte, hum hum, coronapauze, stonden we alweer voor de zesde keer live in het Vissershuis in het midden van de hittegolf dit weekend.

Veel mensen zaten buiten op het terras en waren moeilijk tot een dansje binnen op de dansvloer te verleiden. Toch kwamen er stilaan meer en meer mensen binnen een kijkje nemen zodat we uiteindelijk toch weer, zoals de traditie dat voorschrijft in het Vissershuis, met een volle dansvloer eindigden.

Wij hebben gehijgd, gepuft en gezweet als nooit tevoren, maar het was opnieuw genieten met een grote G.

Dankjewel iedereen en de booking voor volgende jaar is al genoteerd: op 12 aug zijn we weer van de partij op de Rodenbachfeesten!


verslag van 12 Aug 2022 door SvenZaterdag 18 juni - Brouwateljee, Lubbeek

Een plek waar ze zelf bier brouwen is sowieso een ideale plaats om wat rock en roll te brengen. Zo ging het ook in Lubbeek zijn gangetje.

Toen we begonnen was er nog veel plaats op het terras, maar halfweg het optreden zat het helemaal vol.

We maakten vrolijk gebruik van onze draadloze instrumenten en liepen het hele terras regelmatig op en af al dan niet vergezeld door een deel van het publiek.

Het was een prachtige zomeravond en hoewel er aanvankelijk was gezegd dat we om 22u moesten stoppen om de buren niet te storen, hebben we er toch tot 22.35u een serieuze lap op gegeven, voortdurend aangemoedigd door ons publiek.

U was fantastisch!


verslag van 18 Jun 2022 door SvenDonderdag 26 mei - De Planeet, Mechelen

Voor het eerst traden we op in het studentencafé De Planeet op de Zandpoortvest in Mechelen.

Studentenclub Utopia tekende alvast present, samen met de Mechelse fanclub en fans uit onder meer Finland en Beringen.

Tot onze grote verbazing kwamen de jonge studenten nummers aanvragen van AC/DC, dus die konden we zonder problemen al blij maken. De ambiance zat er al meteen goed in en er werd goed gedanst en meegezongen.

Door de concurrentie met het Kom op tegen kanker slotevent, was er niet zoveel volk, maar wij geven gewoon alles, elk optreden. U2 trad tenslotte ook nog ooit op voor 4 man in Leuven, dus er wacht ons nog een mooie toekomst.


verslag van 26 May 2022 door SvenVrijdag 11 maart – Het Rond Punt, Testelt

Naast Scherpenheuvel-Zichem ligt Testelt alwaar het in het Rond Punt goed vertoeven is voor echte rockers zoals C4.

De ambiance zat er al in vanaf het eerste liedje en duurde nog lang verder als onze laatste song al lang was gespeeld. De stembanden waren goed gesmeerd en het talrijk opgekomen publiek zorgde voor vocale begeleiding bij Bon Jovi, The Scene, Raymond en natuurlijk ook, op algemeen verzoek, op Den Dikke Lu.

Ondanks herhaaldelijke pogingen tot aandringen, konden we geen nummer van Emerson, Lake and Palmer uit onze mouw schudden. We waren onze keyboards vergeten.

Er werd goed gedanst en er werd nog beter gedronken, de knaldrang is duidelijk nog steeds niet weg.

Voor de rest een heuglijke nacht in het Rond Punt, waar we zeker in het najaar nog eens terugkeren om te zien of het daar altijd zo plezant is.


verslag van 11 Mar 2022 door SvenZaterdag 12 februari – Kerstival Waarloos

Aangezien de Fabiola Fun Fuckers geveld waren door corona, mocht C4 voor hen invallen op het uitgestelde “Kerstival” van Jeugdhuis Den Trap in Waarloos.

Toen we aankwamen om op te stellen, was het al gezellig druk. De organisatie had gezorgd voor verschillende vuurtjes waaraan het volk zich kon verwarmen. Ook sterke bieren en jeneverkes waren overvloedig aanwezig, dus alleen nog wat goeie muziek ontbrak.

Daarvoor kon C4 wel zorgen!

Ondanks enkele warmtestralers die aan het plafond van het podium hingen, wat het wel even vechten tegen de koude tijdens de eerste nummers, maar daarna kwam iedereen los, ook de mensen voor het podium. Het plein was ondertussen mooi volgelopen en iedereen zong en danste mee, want de knaldrang was groot. Iedereen had zin om te feesten, net als wij.

Tot een volgende keer Waarloos, u was een fijn publiek.


verslag van 12 Feb 2022 door SvenVrijdag 15 oktober – Café Café Aartselaar

Het was een schitterend feestje in CaféCafé in Aartselaar. Er was niet zoveel volk, maar liever 20 mensen die alles geven dan 200 die stilstaan.

Zodoende staken we al vroeg het vuur aan de lont en werd er gezongen en gedanst dat het een lieve lust was.

Ook na de bisnummers “mochten” we van de aanwezigen niet stoppen, dus breiden we aan onze set van 2 uur nog een paar nummers, zodat we uiteindelijk afklokten op 2,5 uur concert.

Aartselaar, u was fantastisch!


verslag van 15 Oct 2021 door SvenToon ook het wat oudere nieuws