Het laatste nieuws heet van de naald!Delen

Zaterdag 17 november - Linkebeek

Wat een feestje daar in de Gemeentelijke Basisschool De Schakel in Linkebeek!

Na het opstellen werden we getrakteerd op een aperitiefje en gevolgd door een uitgebreid kazen- en vleesbuffet. Heerlijk om van te smullen.

Aangezien er nog veel mensen aan hun dessert bezig waren toen we begonnen, besloten we om met een akoestisch setje te starten, maar al tijdens de eerste noten, stonden de eerste benen op de dansvloer.

De eerlijkheid gebied om te zeggen dat ik nog nooit zoveel Frans had horen spreken op een Vlaamse school en voor het eerst in onze carrière wist niemand in het publiek wat ze moesten zingen na "Maria, Maria, ik hou van jou..." maar gelukkig hadden ze van De Kreuners al wel gehoord.

Sommige kinderen kwamen heel geïnteresseerd kijken naar alle doosjes en lichtjes op en naast het podium, andere waren sublieme dansattrakties en voorbeelden voor de volwassenen rond hen.

C4 was gisteren letterlijk amusement voor jong en oud.


verslag van 18 Nov 2018 doorZondag 7 oktober - Foodtruck festival Buggenhout

Het was een zalige zonnige namiddag op het dorpsplein in Buggenhout. We speelden voor een plein vol mensen en food trucks die zorgden voor originele lekkernijen.

De mensen zongen goed mee met Maria, Maria en andere leuke klassiekers. Toen ze wat stil vielen, was er onze Mechelse fanclub om de gemoederen wat op te zwepen en een danske voor het podium te plasseren.

Er was een springkasteel voor de kleinsten, maar die kwamen af en toe toch ook eens graag van dichtbij naar C4 kijken. De volgende generatie fans is alvast verzekerd.

Buggenhout u was fantastisch.


verslag van 18 Oct 2018 door SvekkeZaterdag 1 september - Skinart expo Putte

Een bordje met "Hier wordt vandaag gepierced" wachtte ons op aan de ingang van de SkinArt Expo in de sporthal van Klein Boom in Putte.

Tatoeëerders van over heel Europa zaten klaar om hun klanten te verwennen, dus alleen een streepje muziek van C4 ontbrak nog.

We vlogen er goed in en rockten the house tot het tijd was voor onze opvolgers.

Bruno en zijn fanclub kwamen ook nog langs, toen was het feestje compleet.

Bedankt aan alle aanwezigen!


verslag van 18 Oct 2018 door SvekkeZaterdag 11 augustus - Vissershuis Mechelen

Rodenbachfeesten in het Vissershuis naast het Vrijbroekpark in Mechelen. Net zoals vorig jaar warmde Natasha met haar Tash de Beauté ook nu weer het publiek op voor een optreden van C4.

Dit jaar stonden we gelukkig ook buiten op het podium, zodat er binnen plaats was om te dansen met de DJ na ons optreden.

Bij de eerste slows was het direct prijs en stond de dansvloer ineens vol. Dan was het kwestie van iedereen daar te houden door middel van een aantal ambiancenummertjes op een rij te spelen.

Iedereen ging uit zijn dak bij 500 miles, Nu of Nooit, Iedereen is van de wereld, etc etc... Wie een nummertje kwam aanvragen, werd op zijn wenken bediend. Zo speelden we onder andere Queen en AC/DC, alleen een nummertje van Status Quo kon er niet meer bij. Dat brengen we volgend jaar zeker mee: beloofd!


verslag van 21 Aug 2018 door SvekkeZaterdag 4 en Zondag 5 augustus - Outlaws Mechelen

Het was een beetje Torhout-Werchter stijl: zaterdagavond optreden voor de Outlaws in Mechelen en zondagnamiddag nog een keer.

Dat is wel eens leuk niet alles moeten afbreken en opnieuw opbouwen, maar er de volgende dag gewoon kunnen aan beginnen.
Alleen was het heet, bloedheet.

Zaterdagavond was de zon al achter de bomen toen we begonnen te spelen, maar zondag om 15u stonden we allemaal in de zonne-volgspot te bakken.

De gitaren moesten voortdurend gestemd worden en sommige electronica gaf er gewoon de brui aan, zoals het draadloze systeem van onze Sam.

Achteraf waren er nog lekkere mosseltjes of stoofvlees met frieten, da´s eens iets anders dan ene met hesp en ene mee kees. We hebben het overleefd, alles gegeven en het publiek was zeer tevreden.

De organisator vroeg ons al om terug te komen op 1 september op een tattoo conventie dus we gingen met een gelukkig hart, de ene saignant, de andere bien cuit, naar huis.


verslag van 6 Aug 2018 door SvenZondag 8 juli - Zandhoven feest

Het was een hete zomernamiddag in Zandhoven waar C4 uitzonderlijk een uitsluitend Nederlandstalige set bracht, ter ere van de Vlaamse feestdag.

Gezien de hete temperaturen, werd het een warme wandeling van de Kodazuur, tot in Blankenberge, in schoon vrouwelijk gezelschap van verschillende Meisjes zoals Chris Lomme, Nancy, Maria en Anja.

Er was ook een Arme Joe bij, maar die haalde de eindmeet jammer genoeg niet. Er zat een Damclub Hooligan, die wou niet van dat Dak af, dus belden we maar de Brandweer.

Tja, zo´n setje van 1 uur is zo voorbij, maar we hebben ervan genoten, net als u. Backstage was er ook nog Ene me Hesp en Ene me kees...

Zandhoven u was een fantastisch publiek, tot een volgende keer!


verslag van 11 Jul 2018 door SvekkeVrijdag 29 juni - Satisfaction Cafe Londerzeel

Op een warme zomeravond sloot C4 het "Live" seizoen af in de Satisfaction in Londerzeel.

Er was nog plaats op het terras, maar gelukkig hadden we zelf een uitgebreide delegatie Mechelse fans meegebracht.

Zodra de zon uit ons gezicht was verdwenen, konden we eraan beginnen. Ter gelegenheid van Tine´s verjaardag brachten we een verzoeknummertje mee voor haar: Go Your Own Way van Fleetwood Mac. Dat werd natuurlijk gesmaakt door het publiek en onze jarige.

Nog een paar Cubanen in het publiek maakten het feestje kompleet. Die bezorgden ons ook wat foto en videomateriaal: gracias!

Tot volgend jaar Londerzeel!


verslag van 5 Jul 2018 door SvekkeZondag 20 mei - Intercamp 2018 Sint-Truiden

Intercamp 2018, het jaarlijkse internationale scoutskamp, had dit jaar zijn tenten opgeslagen op het oude vliegveld van Brustem bij Sint-Truiden. Goed voor een potentieel publiek van 3500 scouts en begeleiders uit 12 verschillende landen! Aan volk dus deze keer zeker geen gebrek!

Toen we aankwamen was het prachtig weer en ook het podium en de PA was top. Net voor we gingen starten dreef er nog even een onweer over dat enkele tenten de lucht in blies maar gelukkig bleef de schade beperkt.

Bij het opstellen en soundchecken was er al wat aandacht maar bij de eerste noten van onze rock medley stroomde het volk toe. Elk nummer dat ze maar enigszins kenden werd uit volle borst meegezongen. Dat de jeugd nog kan rocken werd overduidelijk bewezen. We zagen t-shirts van AC/DC, Metallica, Lynyrd Skynyrd, petjes van U2 en wat nog meer.

Wat een schitterend rockpubliek!!!

Naar het einde van onze set werd het stilaan donker wat nog enkele extra mooie kiekjes opleverde. Bij onze afsluiter Purple rain, baadde iedereen in een magische paarse gloed.

Een geweldig optreden voor een meer dan geweldig publiek, wat kan je als band nog meer vragen?


verslag van 25 May 2018 door DjaykZaterdag 20 januari De Floeren Aap Mechelen

Een tweede optreden al in de eerste maand van het jaar. Zou dat een goed voorteken zijn? Alvast al goed begonnen!

We keerden nogeens Mechelenwaards waar het gezonde deel (de rest lag in bed ziek) van onze fanbase ons opwachtte in De Floeren Aap.

In het begin van het optreden viel de stroom uit en moesten we eventjes alles resetten, maar daarna konden we er stevig invliegen.

Tijdens REM kregen we ze eindelijk aan het dansen en dat stopte niet meer tot de laatste noot van het laatste bisnummer gespeeld was. De verzoeknummertjes bleven maar komen, maar zo hebben we een goede reden om nogeens terug te keren.


verslag van 23 Jan 2018 door SvekkeVrijdag 12 januari De Venetiaen Hoegaarden

Ons eerste optreden van 2018 was een specialleke. We werden uitgenodigd om te spelen op een vrijgezellenavond en na het concert zou de groep dan richting Leuven trekken.

Aangezien de trouwer in spe gek was op AC/DC werd ons gevraagd om een AC/DC set op te stellen waarin onze lievelingsband prominent aanwezig was. Zo gezegd zo gedaan. Wij zijn altijd wel te vinden voor een speciaal projectje dus speelden we een set met bijna uitsluitend AC/DC nummers, aangevuld met Guns ´n´ Roses, Iron Maiden en nog wat anders leuks.

De Venetiaen zat afgeladen vol, het was immers vrijdagavond, dus het was een beetje vechten om onze spullen te kunnen opstellen en de helft van het materiaal hebben we in de auto moeten laten staan. Maar een keer dat we erin geslaagd waren om ons te installeren, kon het feestje losbarsten.

En dat deed het ook. Heel de tent op zijn kop en Dirk beloofde ons een paar filmpjes op te sturen. Hopelijk komen die nog aan.


verslag van 23 Jan 2018 door SvekkeToon ook het wat oudere nieuws