Het laatste nieuws heet van de naald!Delen

Zaterdag 14 september - De Warmste Duik

De Warmste Duik werd georganiseerd door duikclub Neptunus in het kader van de Warmste Week, maar omdat het in de Warmste week meestal al te koud is om te duiken, werd deze activiteit drie weken eerder georganiseerd.

Het weer was een voltreffer, want het was een heerlijk zomerse dag, dus heerlijk duikweer en de tent was eigenlijk niet nodig, maar ja, dat weet je nooit op voorhand in België.

Honderden duikers van clubs over het hele land, kwamen duiken in De Nekker, waar verschillende parcours konden gevolgd worden. Wist je dat je zelfs een bus kan vinden op de bodem van het meer?

Het werd uiteindelijk een beetje een personeelsfeestje omdat vooral de medewerkers voor het podium hun beste dansbenen uithaalden, maar dat kon de pret niet drukken.


verslag van 14 Sep 2019 door SvekkeDonderdag 12 september - Krekelpop 2

Ook op de tweede editie van Krekelpop stond C4 op de affiche en opnieuw was het de vorige dag aan het regenen zodat iedereen zich afvroeg wat voor editie het zou worden… maar opnieuw scheen de zon de hele dag op de dag van het festival zelf.

Wat een geluk! Laat ons daar maar een traditie van maken.

Een beetje zon is genoeg voor C4 om erin te vliegen (als energiebewuste rockers, werken wij op zonne-energie) en dus gaven we 1,5u van katoen.

Het publiek dat aanvankelijk nog bij de DJ bleef plakken kwam langzaam dichterbij en de eerste danspasjes werden gezet. Halverwege kwamen de eerste verzoeknummers en zoals gewoonlijk lukte het al eens om die in te willigen. Jong en oud kwam in beweging en zo hebben we het graag.

Het was een super 2e editie, wie weet tot een volgende keer.


verslag van 12 Sep 2019 door SvekkeZaterdag 31 augustus - Hendrik 50 Wommelgem

Alweer een verjaardagsfeestje waarop C4 ten dans speelde. Hendrik Beldé werd 50 en we mochten optreden in de hangar van zijn firma zelf in Wommelgem.

De jarige gaf onmiddellijk het goede voorbeeld en zette tijdens het eerste liedje al meteen de eerste danspasjes. Spoedig volgde de rest van de genodigden zijn voorbeeld.

Tijdens de slows stond de dansvloer afgeladen vol, er waren heel wat oudere mensen die daar wel van hielden.

Een rijdende frituur kwam langs om de innerlijke mens te versterken en na ons optreden zorgde DJ Koen nog voor de voortzetting van de ambiance op de dansvloer.

Een geslaagde passage van C4 in het Antwerpse, see you next party!


verslag van 5 Sep 2019 door SvekkeVrijdag 16 augustus - Vissershuis Mechelen

Voor het derde jaar op rij, traden we op in het Vissershuis op de Rodenbachfeesten.

Elk jaar groeit onze schare fans aan en verschillende mensen kwamen ons vragen waarom wij nog altijd niet op de Parkpop affiche staan. Wij weten het ook niet.

Contact met Mr. Calvo en Mechelen Feest is er al geweest, maar tot nu toe zonder resultaat.

Na een paar opwarmertjes speelden we een slowke van Robbie Williams en de eerste dansers begonnen de dansvloer al te ontruimen, want daar stonden nog enkele tafeltjes.

Sinds dat derde nummer is die nooit meer leeg geweest. Er werd ongelofelijk goed meegezongen en gedanst tegen de sterren op. Het werd een ongelofelijk feest van de eerste tot de laatste minuut en niemand liet de regen aan zijn/haar hart komen.

Nog voor het einde van het optreden, werden we al geboekt voor volgend jaar, dus aan iedereen: tot dan!


verslag van 28 Aug 2019 door SvekkeVrijdag 2 augustus - Duisburg

Ik dacht dat spelen op “Rimpelrock” voorbehouden was aan de Will Tura’s en Willy Sommersen van deze wereld, maar als we mogen gaan rocken in JH De Rimpel, dan zeggen we daar geen neen tegen natuurlijk.

Er stond een mooi podium voor ons klaar op Pachthof Stroykens, met een mooie PA, dus wij hadden er onmiddellijk veel zin in.

Het weer was nog een beetje druilerig toen we aan het opstellen waren, maar toen het optreden begon was de hemel opgeklaard.

We begonnen te spelen toen de laatste lopers van de Mutoto-loop binnenkwamen, wat ervoor zorgde dat het publiek verdeeld werd over de prijsuitreiking aan de achterkant en het optreden op het binnenplein van het Pachthof, maar dat kon de pret niet drukken.

Een deel van onze Mechelse fanclub was erbij in Duisburg en die zetten al meteen de eerste danspasjes.


verslag van 2 Aug 2019 door SvekkeVrijdag 21 juni - Londerzeel

Spelen in de Satisfaction is altijd een beetje thuiskomen bij de George.

Het was alweer een jaar geleden dat we daar nog op het terras speelden, maar deze keer was het nog eens binnen te doen. De zaak zat niet afgeladen vol, maar er waren toch genoeg ambiancemakers om voor een beetje sfeer te zorgen.

We hadden ook onze nieuwe subwoofer bij voor een eerste test en die bleek een succes met verschillende gebroken glazen als gevolg. Gelukkig waren het lege glazen, zo zijn er genoeg.

Een keertje bleef mijn voet hangen op de pedaal van de rookmachine, waardoor we eventjes onze drummer niet meer terugvonden, maar gelukkig maakt die genoeg lawaai om hem gemakkelijk terug te vinden.

Enfin, het was weer een leuk optreden daar in Londerzeel. Tot de volgende keer!


verslag van 21 Jun 2019 door SvekkeZondag 9 juni - De Pinte

Het had een beetje geregend overdag, maar tegen de avond aan, werd het nog een aangenaam festivalweertje.

Bruno Deneckere, Nils De Caster en Kathleen Vandenhoudt openden de avond en daarna was het aan C4 om een feestje te bouwen.

Super genieten van het draadloos spelen! Na C4 was het de beurt aan Pussy Willow en DJ LaTour sloot de avond af in De Pinte.


verslag van 9 Jun 2019 door SvekkeVrijdag 3 mei - Sven 50! - Muizen

Exact 10 jaar geleden vond er ook een verjaardagsfeestje plaats in Keerbergen. Ondergetekende was toen nog geen lid van de band maar de foto´s kan je hier nog steeds bewonderen.

Toen was het in open lucht met schitterend weer, deze keer was het binnen met regen en frisse temperaturen. Gelukkig steeg binnen de temperatuur al snel!

Het jongste C4 lid is nu ook 50 plusser ;-).

We speelden een korte set omdat er nog gastoptredens en een DJ volgden.

Onze gasten gingen snel aan het dansen en zingen. De ambiance was direct goed. En de première van onze Ramones cover Blitzkrieg Bop was ook een schot in de roos!

Dan volgden de zeer gesmaakte gastoptredens: Een passende tekst over de jarige op de noten van Summer of 69. Een ontwapenende Lubi, de jongste zoon van onze zanger, bracht ´Papa´, zichzelf begeleidend op gitaar. En ook nog een cameo van Max in C4: Sven-hundred miles.

En toen moest het feestje nog beginnen!


verslag van 3 May 2019 door JakkeVrijdag 15 maart 2019 - Wijgmaal

Na onze winterslaap, begonnen we 2019 met een leuk feestje in ´t Werrek in Wijgmaal gisteren!

Onze nieuwe aanwinst op de playlist: Dancing with Myself was meteen een schot in de roos, want hoewel er niet veel plaats was, was de dansvloer onmiddellijk geopend.

Ook "No Surrender" van Springsteen werd luidkeels meegezongen en er waren genoeg disco-kikkers om intens te genieten van I Was Made For Loving You. Onze fanclub uit Mechelen was ook van de partij, waarvoor dank uiteraard en er waren zelfs een paar Portugezen naar Wijgmaal afgezakt om van C4 te komen genieten.

Het was 130 minuten non stop Rock ´n´ Roll ambiance en zweten daar op het kleine podium in het stamcafé van Stan Van Samang. Misschien komt hij volgende keer een nummertje meezingen?


verslag van 18 Mar 2019 door SvekkeZaterdag 22 december - Bierbeek

Een rockoptreden op een kerstmarkt? Met bevroren vingers gitaar spelen? Geen pintjes, maar alleen West-Vleteren, Omer en andere zware bieren?

We hadden wel een paar vraagjes bij dit optreden, maar het weer was prima -niet te koud en vooral droog- en de sfeer was uniek.

Twee vuren op de koer zorgden voor de nodige warmte en ook op het (weliswaar kleine) podium was de ambiance dik in orde.

Hoewel de aandacht verdeeld moest worden tussen zwaar gerstenat en goede muziek, werd er af en toe toch luidkeels appreciatie voor C4 getoond door een ferm deuntje mee te zingen.

Iedereen is van de wereld en Maria Maria vielen zeker in de smaak. We speelden dan ook zonder pauze al snel een dikke twee uur vol, voor we de leiding aan de DJ doorgaven.


verslag van 26 Dec 2018 door SvekkeToon ook het wat oudere nieuws