Het laatste nieuws heet van de naald!Delen

Zaterdag 17 september – Satisfaction Café Outdoor

Deze keer speelden we niet alleen op het terras van de Satisfaction in Londerzeel, maar werd ons publiek opgewarmd door Stonewash.

Het was een heerlijke zomeravond, zoals we er deze zomer nog maar een of twee kregen, dus het was extra genieten voor band en publiek. Gelukkig ging het publiek op mijn uitnodiging in om niet te beginnen dansen tijdens het laatste nummertje en stond de dansvloer van het begin tot het einde van het concert vol met enthousiaste zangers en dansers. Heerlijk amusement na die lange coronapauze.


verslag van 22 Sep 2021 door SvekkeZaterdag 10 juli - Verjaardag Frankie Nine Finger

Op een druilerige 10 juli, wat een £§$zomer zeg?!? speelden we na een lange coronastilte eindelijk nogeens ten dans.

De gelegenheid was de verjaardag van onze drummer alom bekend als Franky Nine Fingers. Gelukkig had onze handige Harry, ik bedoel Frank, voor genoeg zeilen en tenten gezorgd om iedereen droog te houden, want het water viel tijdens de soundcheck met bakken uit de hemel.

Gelukkig was het iets beter tegen de tijd dat we op het podium stonden. De eerste danspasjes werden voorzichtig gezet, iedereen was blij dat hij/zij weer uit zijn/haar kot was.


verslag van 10 Jul 2021 door SvekkeZaterdag 21 februari - Verjaardag Patricia

Volle bak in het Visserhuis waar we ten dans speelden op Patricia’s verjaardag.

Wisten wij veel dat dit meteen het laatste optreden van het jaar zou zijn en we een week later in lockdown thuis opgesloten zouden worden.

De volledige Mechelse fanclub was aanwezig evenals enkele van mijn studenten Nederlands die een poolshoogte kwamen nemen. Het werd nog een lange nacht met veel lekkere Portugese hapjes en de jarige was supercontent met haar verrassingsfeestje.


verslag van 26 Feb 2020 door SvekkeZaterdag 9 november - Jean 70 jaar

Wauw, we mochten op Jean zijn verjaardagsfeestje aantreden.

Als we zelf nog zo kunnen rocken op onze 70e verjaardag, dan mogen we ons pollekes kussen.

Het Vissershuis zat afgeladen vol vrienden, ex collega’s en familie. De hapjes waren heerlijk en het bier en de wijn vloeiden rijkelijk.

Als grote AC/DC fan eindigden we op een hoogtepunt door voor hem onze AC/DC medley te spelen met daarin zijn lievelingsnummer: “Thunderstruck”.

Na ons optreden trad zijn vrouwke nog op als DJ en konden wij ook nog mee een danspasje zetten.

Wat men noemt: een geslaagde avond.


verslag van 2 Dec 2019 door SvekkeZa 12 en Zo 13 oktober - Skin Expo

Het was onze tweede keer dat we speelden op de SkinExpo, dus weinig verrassingen. Veel Outlaws, veel tattoos, veel naalden en veel muziek van C4 en de Washington Blues Society.

Er was een beetje meer volk op deze editie had ik de indruk. Er werd goed voor de muzikanten gezorgd en het is natuurlijk leuk om twee dagen achter elkaar te kunnen optreden.

Het publiek heeft ervan genoten, er kwam alweer een club vragen of we voor hen konden optreden in 2020, en ook wij hebben ons goed geamuseerd, dus wie weet: tot volgend jaar?


verslag van 21 Oct 2019 door SvekkeZondag 6 oktober - Foodtruck festival

Het weer zat niet mee in Buggenhout dit jaar. De ene regenbui na de andere zorgde ervoor dat het foodtruckfestival dit jaar letterlijk in het water viel.

We hebben in Buggenhout dus een U2´ke gedaan. Daarmee bedoelen we niet dat we voor 60.000 mensen hebben opgetreden, maar eerder voor 2 man en een paardenkop. In dit geval 4 fans die speciaal van Mechelen waren afgekomen en de foodtruckhandelaars die hun kramen aan het opruimen waren, samen met enkele mensen van de organisatie.

Het totaal aantal personen in het publiek moet op die manier ongeveer 16 geweest zijn, het zelfde aantal als toen U2 in zijn beginjaren eens in Leuven optrad.

Maar, zeggen de professionals dan, je moet alles geven, ook voor vier fans, en dat hebben we dan ook gedaan.

Het stopte zelfs eventjes met regenen en de aanmoedigingen en het applaus van onze fans sleurden ons erdoor en maakten dat we toch tevreden huiswaarts keerden.


verslag van 10 Oct 2019 door SvekkeZaterdag 14 september - De Warmste Duik

De Warmste Duik werd georganiseerd door duikclub Neptunus in het kader van de Warmste Week, maar omdat het in de Warmste week meestal al te koud is om te duiken, werd deze activiteit drie weken eerder georganiseerd.

Het weer was een voltreffer, want het was een heerlijk zomerse dag, dus heerlijk duikweer en de tent was eigenlijk niet nodig, maar ja, dat weet je nooit op voorhand in België.

Honderden duikers van clubs over het hele land, kwamen duiken in De Nekker, waar verschillende parcours konden gevolgd worden. Wist je dat je zelfs een bus kan vinden op de bodem van het meer?

Het werd uiteindelijk een beetje een personeelsfeestje omdat vooral de medewerkers voor het podium hun beste dansbenen uithaalden, maar dat kon de pret niet drukken.


verslag van 14 Sep 2019 door SvekkeDonderdag 12 september - Krekelpop 2

Ook op de tweede editie van Krekelpop stond C4 op de affiche en opnieuw was het de vorige dag aan het regenen zodat iedereen zich afvroeg wat voor editie het zou worden… maar opnieuw scheen de zon de hele dag op de dag van het festival zelf.

Wat een geluk! Laat ons daar maar een traditie van maken.

Een beetje zon is genoeg voor C4 om erin te vliegen (als energiebewuste rockers, werken wij op zonne-energie) en dus gaven we 1,5u van katoen.

Het publiek dat aanvankelijk nog bij de DJ bleef plakken kwam langzaam dichterbij en de eerste danspasjes werden gezet. Halverwege kwamen de eerste verzoeknummers en zoals gewoonlijk lukte het al eens om die in te willigen. Jong en oud kwam in beweging en zo hebben we het graag.

Het was een super 2e editie, wie weet tot een volgende keer.


verslag van 12 Sep 2019 door SvekkeZaterdag 31 augustus - Hendrik 50 Wommelgem

Alweer een verjaardagsfeestje waarop C4 ten dans speelde. Hendrik Beldé werd 50 en we mochten optreden in de hangar van zijn firma zelf in Wommelgem.

De jarige gaf onmiddellijk het goede voorbeeld en zette tijdens het eerste liedje al meteen de eerste danspasjes. Spoedig volgde de rest van de genodigden zijn voorbeeld.

Tijdens de slows stond de dansvloer afgeladen vol, er waren heel wat oudere mensen die daar wel van hielden.

Een rijdende frituur kwam langs om de innerlijke mens te versterken en na ons optreden zorgde DJ Koen nog voor de voortzetting van de ambiance op de dansvloer.

Een geslaagde passage van C4 in het Antwerpse, see you next party!


verslag van 5 Sep 2019 door SvekkeVrijdag 16 augustus - Vissershuis Mechelen

Voor het derde jaar op rij, traden we op in het Vissershuis op de Rodenbachfeesten.

Elk jaar groeit onze schare fans aan en verschillende mensen kwamen ons vragen waarom wij nog altijd niet op de Parkpop affiche staan. Wij weten het ook niet.

Contact met Mr. Calvo en Mechelen Feest is er al geweest, maar tot nu toe zonder resultaat.

Na een paar opwarmertjes speelden we een slowke van Robbie Williams en de eerste dansers begonnen de dansvloer al te ontruimen, want daar stonden nog enkele tafeltjes.

Sinds dat derde nummer is die nooit meer leeg geweest. Er werd ongelofelijk goed meegezongen en gedanst tegen de sterren op. Het werd een ongelofelijk feest van de eerste tot de laatste minuut en niemand liet de regen aan zijn/haar hart komen.

Nog voor het einde van het optreden, werden we al geboekt voor volgend jaar, dus aan iedereen: tot dan!


verslag van 28 Aug 2019 door SvekkeVrijdag 2 augustus - Duisburg

Ik dacht dat spelen op “Rimpelrock” voorbehouden was aan de Will Tura’s en Willy Sommersen van deze wereld, maar als we mogen gaan rocken in JH De Rimpel, dan zeggen we daar geen neen tegen natuurlijk.

Er stond een mooi podium voor ons klaar op Pachthof Stroykens, met een mooie PA, dus wij hadden er onmiddellijk veel zin in.

Het weer was nog een beetje druilerig toen we aan het opstellen waren, maar toen het optreden begon was de hemel opgeklaard.

We begonnen te spelen toen de laatste lopers van de Mutoto-loop binnenkwamen, wat ervoor zorgde dat het publiek verdeeld werd over de prijsuitreiking aan de achterkant en het optreden op het binnenplein van het Pachthof, maar dat kon de pret niet drukken.

Een deel van onze Mechelse fanclub was erbij in Duisburg en die zetten al meteen de eerste danspasjes.


verslag van 2 Aug 2019 door SvekkeVrijdag 21 juni - Londerzeel

Spelen in de Satisfaction is altijd een beetje thuiskomen bij de George.

Het was alweer een jaar geleden dat we daar nog op het terras speelden, maar deze keer was het nog eens binnen te doen. De zaak zat niet afgeladen vol, maar er waren toch genoeg ambiancemakers om voor een beetje sfeer te zorgen.

We hadden ook onze nieuwe subwoofer bij voor een eerste test en die bleek een succes met verschillende gebroken glazen als gevolg. Gelukkig waren het lege glazen, zo zijn er genoeg.

Een keertje bleef mijn voet hangen op de pedaal van de rookmachine, waardoor we eventjes onze drummer niet meer terugvonden, maar gelukkig maakt die genoeg lawaai om hem gemakkelijk terug te vinden.

Enfin, het was weer een leuk optreden daar in Londerzeel. Tot de volgende keer!


verslag van 21 Jun 2019 door SvekkeZondag 9 juni - De Pinte

Het had een beetje geregend overdag, maar tegen de avond aan, werd het nog een aangenaam festivalweertje.

Bruno Deneckere, Nils De Caster en Kathleen Vandenhoudt openden de avond en daarna was het aan C4 om een feestje te bouwen.

Super genieten van het draadloos spelen! Na C4 was het de beurt aan Pussy Willow en DJ LaTour sloot de avond af in De Pinte.


verslag van 9 Jun 2019 door SvekkeVrijdag 3 mei - Sven 50! - Muizen

Exact 10 jaar geleden vond er ook een verjaardagsfeestje plaats in Keerbergen. Ondergetekende was toen nog geen lid van de band maar de foto´s kan je hier nog steeds bewonderen.

Toen was het in open lucht met schitterend weer, deze keer was het binnen met regen en frisse temperaturen. Gelukkig steeg binnen de temperatuur al snel!

Het jongste C4 lid is nu ook 50 plusser ;-).

We speelden een korte set omdat er nog gastoptredens en een DJ volgden.

Onze gasten gingen snel aan het dansen en zingen. De ambiance was direct goed. En de première van onze Ramones cover Blitzkrieg Bop was ook een schot in de roos!

Dan volgden de zeer gesmaakte gastoptredens: Een passende tekst over de jarige op de noten van Summer of 69. Een ontwapenende Lubi, de jongste zoon van onze zanger, bracht ´Papa´, zichzelf begeleidend op gitaar. En ook nog een cameo van Max in C4: Sven-hundred miles.

En toen moest het feestje nog beginnen!


verslag van 3 May 2019 door JakkeVrijdag 15 maart 2019 - Wijgmaal

Na onze winterslaap, begonnen we 2019 met een leuk feestje in ´t Werrek in Wijgmaal gisteren!

Onze nieuwe aanwinst op de playlist: Dancing with Myself was meteen een schot in de roos, want hoewel er niet veel plaats was, was de dansvloer onmiddellijk geopend.

Ook "No Surrender" van Springsteen werd luidkeels meegezongen en er waren genoeg disco-kikkers om intens te genieten van I Was Made For Loving You. Onze fanclub uit Mechelen was ook van de partij, waarvoor dank uiteraard en er waren zelfs een paar Portugezen naar Wijgmaal afgezakt om van C4 te komen genieten.

Het was 130 minuten non stop Rock ´n´ Roll ambiance en zweten daar op het kleine podium in het stamcafé van Stan Van Samang. Misschien komt hij volgende keer een nummertje meezingen?


verslag van 18 Mar 2019 door SvekkeZaterdag 22 december - Bierbeek

Een rockoptreden op een kerstmarkt? Met bevroren vingers gitaar spelen? Geen pintjes, maar alleen West-Vleteren, Omer en andere zware bieren?

We hadden wel een paar vraagjes bij dit optreden, maar het weer was prima -niet te koud en vooral droog- en de sfeer was uniek.

Twee vuren op de koer zorgden voor de nodige warmte en ook op het (weliswaar kleine) podium was de ambiance dik in orde.

Hoewel de aandacht verdeeld moest worden tussen zwaar gerstenat en goede muziek, werd er af en toe toch luidkeels appreciatie voor C4 getoond door een ferm deuntje mee te zingen.

Iedereen is van de wereld en Maria Maria vielen zeker in de smaak. We speelden dan ook zonder pauze al snel een dikke twee uur vol, voor we de leiding aan de DJ doorgaven.


verslag van 26 Dec 2018 door SvekkeZaterdag 17 november - Linkebeek

Wat een feestje daar in de Gemeentelijke Basisschool De Schakel in Linkebeek!

Na het opstellen werden we getrakteerd op een aperitiefje en gevolgd door een uitgebreid kazen- en vleesbuffet. Heerlijk om van te smullen.

Aangezien er nog veel mensen aan hun dessert bezig waren toen we begonnen, besloten we om met een akoestisch setje te starten, maar al tijdens de eerste noten, stonden de eerste benen op de dansvloer.

De eerlijkheid gebied om te zeggen dat ik nog nooit zoveel Frans had horen spreken op een Vlaamse school en voor het eerst in onze carrière wist niemand in het publiek wat ze moesten zingen na "Maria, Maria, ik hou van jou..." maar gelukkig hadden ze van De Kreuners al wel gehoord.

Sommige kinderen kwamen heel geïnteresseerd kijken naar alle doosjes en lichtjes op en naast het podium, andere waren sublieme dansattrakties en voorbeelden voor de volwassenen rond hen.

C4 was gisteren letterlijk amusement voor jong en oud.


verslag van 18 Nov 2018 doorZondag 7 oktober - Foodtruck festival Buggenhout

Het was een zalige zonnige namiddag op het dorpsplein in Buggenhout. We speelden voor een plein vol mensen en food trucks die zorgden voor originele lekkernijen.

De mensen zongen goed mee met Maria, Maria en andere leuke klassiekers. Toen ze wat stil vielen, was er onze Mechelse fanclub om de gemoederen wat op te zwepen en een danske voor het podium te plasseren.

Er was een springkasteel voor de kleinsten, maar die kwamen af en toe toch ook eens graag van dichtbij naar C4 kijken. De volgende generatie fans is alvast verzekerd.

Buggenhout u was fantastisch.


verslag van 18 Oct 2018 door SvekkeZaterdag 1 september - Skinart expo Putte

Een bordje met "Hier wordt vandaag gepierced" wachtte ons op aan de ingang van de SkinArt Expo in de sporthal van Klein Boom in Putte.

Tatoeëerders van over heel Europa zaten klaar om hun klanten te verwennen, dus alleen een streepje muziek van C4 ontbrak nog.

We vlogen er goed in en rockten the house tot het tijd was voor onze opvolgers.

Bruno en zijn fanclub kwamen ook nog langs, toen was het feestje compleet.

Bedankt aan alle aanwezigen!


verslag van 18 Oct 2018 door SvekkeZaterdag 11 augustus - Vissershuis Mechelen

Rodenbachfeesten in het Vissershuis naast het Vrijbroekpark in Mechelen. Net zoals vorig jaar warmde Natasha met haar Tash de Beauté ook nu weer het publiek op voor een optreden van C4.

Dit jaar stonden we gelukkig ook buiten op het podium, zodat er binnen plaats was om te dansen met de DJ na ons optreden.

Bij de eerste slows was het direct prijs en stond de dansvloer ineens vol. Dan was het kwestie van iedereen daar te houden door middel van een aantal ambiancenummertjes op een rij te spelen.

Iedereen ging uit zijn dak bij 500 miles, Nu of Nooit, Iedereen is van de wereld, etc etc... Wie een nummertje kwam aanvragen, werd op zijn wenken bediend. Zo speelden we onder andere Queen en AC/DC, alleen een nummertje van Status Quo kon er niet meer bij. Dat brengen we volgend jaar zeker mee: beloofd!


verslag van 21 Aug 2018 door SvekkeZaterdag 4 en Zondag 5 augustus - Outlaws Mechelen

Het was een beetje Torhout-Werchter stijl: zaterdagavond optreden voor de Outlaws in Mechelen en zondagnamiddag nog een keer.

Dat is wel eens leuk niet alles moeten afbreken en opnieuw opbouwen, maar er de volgende dag gewoon kunnen aan beginnen.
Alleen was het heet, bloedheet.

Zaterdagavond was de zon al achter de bomen toen we begonnen te spelen, maar zondag om 15u stonden we allemaal in de zonne-volgspot te bakken.

De gitaren moesten voortdurend gestemd worden en sommige electronica gaf er gewoon de brui aan, zoals het draadloze systeem van onze Sam.

Achteraf waren er nog lekkere mosseltjes of stoofvlees met frieten, da´s eens iets anders dan ene met hesp en ene mee kees. We hebben het overleefd, alles gegeven en het publiek was zeer tevreden.

De organisator vroeg ons al om terug te komen op 1 september op een tattoo conventie dus we gingen met een gelukkig hart, de ene saignant, de andere bien cuit, naar huis.


verslag van 6 Aug 2018 door SvenZondag 8 juli - Zandhoven feest

Het was een hete zomernamiddag in Zandhoven waar C4 uitzonderlijk een uitsluitend Nederlandstalige set bracht, ter ere van de Vlaamse feestdag.

Gezien de hete temperaturen, werd het een warme wandeling van de Kodazuur, tot in Blankenberge, in schoon vrouwelijk gezelschap van verschillende Meisjes zoals Chris Lomme, Nancy, Maria en Anja.

Er was ook een Arme Joe bij, maar die haalde de eindmeet jammer genoeg niet. Er zat een Damclub Hooligan, die wou niet van dat Dak af, dus belden we maar de Brandweer.

Tja, zo´n setje van 1 uur is zo voorbij, maar we hebben ervan genoten, net als u. Backstage was er ook nog Ene me Hesp en Ene me kees...

Zandhoven u was een fantastisch publiek, tot een volgende keer!


verslag van 11 Jul 2018 door SvekkeVrijdag 29 juni - Satisfaction Cafe Londerzeel

Op een warme zomeravond sloot C4 het "Live" seizoen af in de Satisfaction in Londerzeel.

Er was nog plaats op het terras, maar gelukkig hadden we zelf een uitgebreide delegatie Mechelse fans meegebracht.

Zodra de zon uit ons gezicht was verdwenen, konden we eraan beginnen. Ter gelegenheid van Tine´s verjaardag brachten we een verzoeknummertje mee voor haar: Go Your Own Way van Fleetwood Mac. Dat werd natuurlijk gesmaakt door het publiek en onze jarige.

Nog een paar Cubanen in het publiek maakten het feestje kompleet. Die bezorgden ons ook wat foto en videomateriaal: gracias!

Tot volgend jaar Londerzeel!


verslag van 5 Jul 2018 door SvekkeZondag 20 mei - Intercamp 2018 Sint-Truiden

Intercamp 2018, het jaarlijkse internationale scoutskamp, had dit jaar zijn tenten opgeslagen op het oude vliegveld van Brustem bij Sint-Truiden. Goed voor een potentieel publiek van 3500 scouts en begeleiders uit 12 verschillende landen! Aan volk dus deze keer zeker geen gebrek!

Toen we aankwamen was het prachtig weer en ook het podium en de PA was top. Net voor we gingen starten dreef er nog even een onweer over dat enkele tenten de lucht in blies maar gelukkig bleef de schade beperkt.

Bij het opstellen en soundchecken was er al wat aandacht maar bij de eerste noten van onze rock medley stroomde het volk toe. Elk nummer dat ze maar enigszins kenden werd uit volle borst meegezongen. Dat de jeugd nog kan rocken werd overduidelijk bewezen. We zagen t-shirts van AC/DC, Metallica, Lynyrd Skynyrd, petjes van U2 en wat nog meer.

Wat een schitterend rockpubliek!!!

Naar het einde van onze set werd het stilaan donker wat nog enkele extra mooie kiekjes opleverde. Bij onze afsluiter Purple rain, baadde iedereen in een magische paarse gloed.

Een geweldig optreden voor een meer dan geweldig publiek, wat kan je als band nog meer vragen?


verslag van 25 May 2018 door DjaykZaterdag 20 januari De Floeren Aap Mechelen

Een tweede optreden al in de eerste maand van het jaar. Zou dat een goed voorteken zijn? Alvast al goed begonnen!

We keerden nogeens Mechelenwaards waar het gezonde deel (de rest lag in bed ziek) van onze fanbase ons opwachtte in De Floeren Aap.

In het begin van het optreden viel de stroom uit en moesten we eventjes alles resetten, maar daarna konden we er stevig invliegen.

Tijdens REM kregen we ze eindelijk aan het dansen en dat stopte niet meer tot de laatste noot van het laatste bisnummer gespeeld was. De verzoeknummertjes bleven maar komen, maar zo hebben we een goede reden om nogeens terug te keren.


verslag van 23 Jan 2018 door SvekkeVrijdag 12 januari De Venetiaen Hoegaarden

Ons eerste optreden van 2018 was een specialleke. We werden uitgenodigd om te spelen op een vrijgezellenavond en na het concert zou de groep dan richting Leuven trekken.

Aangezien de trouwer in spe gek was op AC/DC werd ons gevraagd om een AC/DC set op te stellen waarin onze lievelingsband prominent aanwezig was. Zo gezegd zo gedaan. Wij zijn altijd wel te vinden voor een speciaal projectje dus speelden we een set met bijna uitsluitend AC/DC nummers, aangevuld met Guns ´n´ Roses, Iron Maiden en nog wat anders leuks.

De Venetiaen zat afgeladen vol, het was immers vrijdagavond, dus het was een beetje vechten om onze spullen te kunnen opstellen en de helft van het materiaal hebben we in de auto moeten laten staan. Maar een keer dat we erin geslaagd waren om ons te installeren, kon het feestje losbarsten.

En dat deed het ook. Heel de tent op zijn kop en Dirk beloofde ons een paar filmpjes op te sturen. Hopelijk komen die nog aan.


verslag van 23 Jan 2018 door SvekkeZaterdag 2 december Zandhoven

Alweer een verjaardagsfeestje met C4.

Walter had ons zien optreden in Satisfaction Café en wilde ons erbij op zijn verjaardagsfeestje in Zandhoven. Wij zeggen nooit nee tegen een feestje.

Het was de eerste koude winternacht, maar al snel stond de zaal in lichterlaaie (en onze doek met het logo ook bijna) toen we begonnen te spelen.

Die vrienden en vriendinnen van Walter konden een flink stukje meezingen en dansen en zorgden voor de nodige ambiance.

Leuk feestje, tot de volgende keer.


verslag van 3 Dec 2017 door SvekkeVrijdag 1 december Cuba Libre Mechelen

Wat een feestje daar in de kelder van de oude Sotskop in Mechelen, nu Cuba Libre. Een dubbele birthday party van Sara en Rocio met C4 erbij. Dat kon niet fout lopen. Voor de jarigen waren er naast de "Happy Birthday" natuurlijk ook enkele speciale verzoeknummertjes zoals "Sara, Sara ik hou van jou, voor jou sta ik op rommelmarkten uren in de kou" en "Ze heette Rocio, Rocio ofzo". We hadden ook opnieuw de Stones in onze playlist gestoken en dat werkte wonderwel goed. Enfin, veel ambiance, dansen van het eerste tot het laatste nummer. Dat zijn optredens die ons heel gelukkig maken. Danku Mechelen!


verslag van 2 Dec 2017 door SvekkeVrijdag 13 oktober Satisfaction Café Londerzeel

Er was niet zoveel volk deze keer in ons stamcafé in Londerzeel: de Satisfaction. Nochtans stond er een reuze electronisch billboard om ons aan te kondigen. Maar we hebben er toch een feestje van gemaakt en er werd goed gedanst op Iedereen is van de wereld. Lubi maakte een paar leuke clipjes die je op onze facebook kan bewonderen. Het was natuurlijk vrijdag de 13e, dus al tijdens de opbouw begaf mijn effectenbord het, maar we hebben geen effecten nodig om stevig te rocken, dus zijn we er gewoon ingevlogen. Als klanten ons pintjes beginnen te brengen is dat meestal een teken dat we goed bezig zijn, dus we vielen ook gisteren in de smaak. Nieuwe afspraak in de Satisfaction in juni. See you there!


verslag van 24 Oct 2017 door SvekkeVrijdag 6 oktober The Alligator Antwerpen

Lang geleden dat we nog eens echt in een klein cafeetje hadden gespeeld, maar het was gezellig in The Alligator. De vaste klanten waren blij verrast en begonnen mee te shaken. Onze drummer werd voortdurend lastig gevallen door zijn persoonlijke fanclub tot ook die lieve mensen voor de dansvloer kozen. Toffe bende daar bij den Eddy. Tot de volgende keer met een podium op straat.


verslag van 24 Oct 2017 door SvekkeZaterdag 23 september Benefiest Dworp

We sloten een drukke maand september (drie optredens) af met een show in Dworp. De chiro aldaar had dringend nieuwe lokalen nodig en wat doe je dan als je een benefiet organiseert en je wil wat leven in de brouwerij? C4 bellen natuurlijk. Wij doen dat niet elke week, maar laten bij tijd en wijle toch ook eens graag ons goed hart zien en spelen voor een goede zaak. Er hing een wreed lekker varken aan het spit in Dworp en de backstage ruimte kon qua grootte even goed op Werchter zijn. We vergaten even de koude hangar waarin we moesten spelen en stoomden door een dynamische set. Bij de AC/DC medley kwam ineens iedereen wat dichter en het feestje was vertrokken. De gitaren stribbelden een beetje tegen door de kou en moesten wat meer gestemd worden als anders, maar al bij al werd het nog een leuk feestje daar in Dworp. Tot de volgende keer.


verslag van 29 Sep 2017 door SvekkeDonderdag 21 september Krekelpop Bierbeek

C4 was erbij op de eerste editie van Krekelpop, een festival ingericht door psychiatrisch centrum St-Camillus voor personeel en patiënten. Het zonnetje was ook van de partij, dus alle omstandigheden zaten mee. En een festival zonder alcohol, dat was nog eens origineel. Het was een beetje een thuismatch voor C4, want het was ook in Bierbeek, in dezelfde straat, dat we ons eerste concert gaven, ergens in 2005. Het publiek ging volledig uit de bol en we waren getuige van de grootste polonaise die we al ooit gezien hadden. Zowat alle aanwezigen wandelden de 500 miles die we aan het spelen waren. Check out the video die ze ons toestuurden. Het publiek blij, wij blij, iedereen blij. We kijken al uit naar de tweede editie. U komt toch ook?


verslag van 26 Sep 2017 door SvekkeZondag 17 september - Sava Mechelen

Marc was erbij op Gelrock en zag ons ook optreden in het Vissershuis in Mechelen. Daarom besloot hij ons ook te laten spelen op zijn verjaardagsfeestje. Marc en Mia werden samen 130 jaar en dat moest deftig gevierd worden met eten en drank à volonté. Eerst kreeg iedereen koude en warme tapas en dan kon C4 eraan beginnen. Het werd net niet Dancing On The Ceiling, maar er werd wel gedanst op banken, stoelen en tafels. Wat een ambiance! Neem een kijkje bij de fotos voor het bewijsmateriaal van deze geweldige namiddag.


verslag van 19 Sep 2017 door SvekkeZondag 20 augustus - Vossem feest

Het was even wachten voor de kinderanimatie ermee klaar was. Vossem feest voor iedereen natuurlijk. Na het checken van de old-timers en sportwagens die achter het podium opgesteld stonden was het aan ons. In het gemengde publiek zag ik hier en daar toch een bekend gezicht opduiken. Bedankt voor het komen kijken Nathalie, Evelyne, Mario, Gevert en Nathalie! Ons repertoire viel duidelijk in de smaak. Misschien tot volgend jaar, Vossem!!


verslag van 4 Sep 2017 door DjaykZaterdag 12 augustus - Mechelen

Een week na ons avontuur op Gelrock, we spelen niet zo vaak op festivals, stonden we opnieuw klaar. Dit keer voor een locatie die ons wat beter ligt. Een café en een set van twee uur in plaats van de krappe 45 minuten van de voorgaande week.
Hoewel het de bedoeling was om buiten te spelen besloot de baas om ons vanwege het slechte weer toch maar binnen te laten spelen.
Geen slecht idee bleek achteraf want de sfeer zat er vanaf het eerste nummer in. Niet in het minst door de fans die Sven mee naar het Vissershuis had gebracht. We wilden het eerste deel van het optreden afsluiten met enkele akoestische nummers om de mensen wat aan het dansen te brengen. Maar daardoor viel het tempo wat weg. In die mate zelfs dat de DJ blijkbaar dacht dat we al klaar waren en zijn muziek al opzette. Maar dat was buiten C4 gerekend!
Met een verschroeiende I will follow en onze eigen AC/DC medley stond de zaak in geen tijd in lichterlaaie! Tijd voor nog een uurtje rock and roll. We vielen zo in de smaak dat we onmiddellijk geboekt werden voor volgend jaar!!! Bedankt Mechelen jullie waren een schitterend publiek!
Tot volgende week in Vossem waar we onze zomertour afsluiten.


verslag van 14 Aug 2017 door DjaykVrijdag 4 augustus - Gelrock

Op het eerste weekend van augustus starte onze mini zomertournee. De eerste stop was Gelrock, het gerenommeerde festival in Gelrode bij Aarschot.Het weer zat alvast mee en de organisatie was top. We mochten spelen net na The Lighthouse, die een uitgebreide horde fans op de been hadden gebracht. We vreesden even dat het, overwegend jonge vrouwelijke, publiek niet voor ons ging blijven hangen maar het tegendeel was waar. Murphy zorgde voor een gebroken bassnaar in de rock-medley, maar gelukkig stond de volgende band die zich klaarmaakte backstage snel een basgitaar af en konden we verder.Al bij al toch een geslaagd optreden hoewel sommige van onze hardcore fans ons achteraf vertelden dat ze van ons een strakkere set gewoon zijn.Volgende week spelen we in Mechelen. Een thuismatch voor onze zanger!


verslag van 5 Aug 2017 door DjaykZaterdag 13 mei - Having fun in the studio

C4 klopte aan voor een demo. Het woord zegt het ´demonstratie´. Doelstelling is simpel, een visitekaartje, dit zijn wij! Met die demo zou je aan werk moeten komen. Ik gebruik het woord ´demo´ niet graag.
In feite zou die demo zo goed mogelijk moeten klinken. Wat ben je met een opname die weinig indruk geeft. Als je een nieuw product op de markt brengt en het is niet naar best kunnen gemaakt zal je waarschijnlijk niet slagen. Zo ook met een opname. Als je jezelf wilt profileren zal je een overdonderend resultaat moeten laten horen, dat is demo.
Afgelopen zaterdag heeft C4 de basis gelegd voor 3 nummers waarmee ze later zullen gaan shoppen.
Danny Van Roosendael - www.dvrmastering.be


verslag van 15 May 2017 door DannyZaterdag 26 november Anderlecht

Het was al even geleden dat we nog eens in Brussel speelden. Gemeenschapscentrum De Rinck organiseerde een afscheidsbenefiet. Binnenkort verhuizen ze voor twee jaar terwijl de huidige locatie in Anderlecht helemaal verbouwd wordt naar een centrum met alle moderne faciliteiten.
Om dit afscheid/benefiet wat luister bij te zetten kwamen wij als ambiance coverband graag even langs ;)
Even leek het verkeer op de ring nog roet in het eten te gooien want Luc, onze geluidsman, was maar net op tijd daar om de PA te vervolledigen.
Ondanks het vroege beginuur was de foyer van het centrum intussen al gevuld met een vrolijke bende die van het begin tot het einde meezong en danste. Er waren twee verzoekjes die bij wonder dan ook nog eens in onze playlist bleken te zitten. De avond kon niet stuk.
Bedankt aan Lieve voor de hartelijke ontvangst. We waren blij om hier ook ons steentje te hebben bijgedragen.


verslag van 28 Nov 2016 door DjaykWoensdag 26 oktober Veltem

Bart, fitness instructeur bij Equilibrium, wou eens iets speciaals doen voor zijn verjaardag. Een spinning sessie van een uur op onze live covers.
Dat leek ons een goed idee dus trokken wij voor de verandering eens tijdens de week op pad.
Stipt om 20u30 stroomde de zaal vol met enthousiaste sportievelingen voor een uurtje work-out op tempo van onze covers. En wie dacht dat dit helse tempo ons publiek zou beletten van mee te feesten kwam bedrogen uit.
Er werd duchtig meegezongen en op het einde van de sessie, na de cooling down en het opruimen van de fietsen, werd er zelfs nog wat gedanst op de tonen van ons laatste nummer.
Bedankt Veltem, het was een unieke belevenis!
Dank zij onze video wizard Sven kan je hiervan nu hier ook een clipje bewonderen.


verslag van 27 Oct 2016 door DjaykVrijdag 28 augustus Londerzeel

Het is altijd een beetje thuiskomen in Satisfaction Cafe bij Georges.
Aanvankelijk was het optreden, zoals steeds, binnen gepland.
Maar het was schitterend weer en het terras zat reeds vol toen we toekwamen. We mochten dus buiten opstellen voor een volle zaak.
En gedanst dat er werd!
Achteraf waren we blij dat we buitengespeeld hadden want zelfs tot laat in de avond bleef het bloedheet.
Tot de volgende keer in Satisfaction Cafe


verslag van 29 Aug 2016 door DjaykZaterdag 4 juni Bost

In Bost hadden we vorig jaar al eens gespeeld.
Deze keer was de locatie de prachtige spiegeltent op het dorpsplein in Bost.
Gelukkig is deze tent min of meer waterdicht want we kregen die dag verschillende keren een zwaar onweer over het hoofd.
Dit kon echter de pret niet drukken.


verslag van 5 Jun 2016 door DjaykZondag 28 juni Wilsele

Dit optreden was een echte thuismatch. Op letterlijk 10 meter van ons repetitielokaal in Wilsele. Het podium stond opgesteld op de oprit van Splinter waar we al jaren repeteren. De gelegenheid was de huwelijksverjaardag van Luc en zijn vrouw. Ze hadden alle vrienden en familie uitgenodigd voor een grote barbecue op hun oprit. De animatie werd verzorgd door groepjes uit het repetitielokaal met C4 als hoofdact. Voor een keer lieten we ons in natura uitbetalen. Barbecue en drankjes a volonte en enkel maanden gratis repetitieruimte. Het weer was schitterend en de ambiance zat er volop in.


verslag van 30 Jun 2015 door DjaykZaterdag 21 maart Wakkerzeel

Het is eens iets anders, een optreden ter gelegenheid van een schoolfeest. De locatie: een gemeentzaaltje in het midden van nergens te Wakkerzeel. Er was niet echt veel publiek opgedaagd maar de mensen die er wel waren maakten er een feestje van. Op een bepaald moment ging er zelfs een Polonaise door de zaal. Wakkerzeel, u was geweldig!


verslag van 22 Mar 2015 door DjaykVrijdag 22 augustus Rijmenam

Het Bleekhofke in Rijmenam is zo een van de plaatsen waar we steeds welkom zijn. Ook nu was dat niet anders met dezelfde vertrouwde gezichten. Tijdens de zomermaanden spelen we daar steeds buiten. Onze bassist was dezelfde dag nog uit vakantie teruggekomen en mocht al direct het podium op. Misschien moeten we de volgende keer maar eens wat meer AC/DC spelen want heel wat mensen waren blijkbaar speciaal voor onze AC/DC medley gekomen. Tot de volgende keer Rijmenam.


verslag van 24 Aug 2014 door DjaykZondag 15 juni Schoonderbuken

Schoonderbuken is niet echt naast de deur voor ons.
De gelegenheid was des te specialer: 2e Eurospar-classic te Schoonderbuken.
Het was een mooie zondag voor liefhebbers van classic cars en oldtimers. Mooie rondritten met proevertjes en drankjes op de stopplaats. Optredens, animatie en barbecue werden voorzien te Schoonderbuken.
Natuurlijk mocht C4 daar niet ontbreken. Tijdens onze break kregen we ook uitgebreid de mogelijkheid om heel wat oldtimers van dichtbij te bewonderen.


verslag van 16 Jun 2014 door DjaykVrijdag 10 mei Muizen

Een volle tent Chiro volk dat zijn klassiekers kent en uit de bol ging vanaf het eerste nummer. Wat meer kunnen wij ons wensen. Bij de meezingers kwam ik er als zanger niet meer aan te pas, het publiek zong ons op het podium gewoon omver. Zalig thuiskomen was dat. Toen er dan ook nog gestagedived en gecrowdsurft werd, kon onze nacht helemaal niet meer stuk. Toen de organisatie ons kwam vragen om wat langer te spelen omdat de bassist van de volgende groep in panne stond, gaven we er met plezier nog een lap op. Hopelijk tot een volgende keer Muizen, u was een fantastisch publiek. Bedankt ook aan Ampli voor een heerlijke lichtshow en een goed verzorgd PA gebeuren.


verslag van 11 May 2013 door SvenZat 2 maart Humbeek

Leuk verjaardagsfeestje van Daniel (50) in een prachtige zaal in Humbeek. Optredens van legermakkers, afrikanen, latinos en natuurlijk ook C4. Lekker eten en drinken, maar heeft een mens niet nodig om voor ambiance te zorgen. Onze PA man zorgde voor een speciale toucj met lichtbakken die uit een casino gestolen waren.


verslag van 27 Mar 2013 door Sven18 januari CWS Bogo personeelsfeest in ALM

We gingen donderdagavond al onze stuff klaarzetten in Berchem, dus de dag zelf was het gewoon toekomen, een hapje eten en dan het podium op. Het was een toffe bende daar en de zaal zat afgeladen vol met ongeveer 140 personen. Er werd goed gedanst en gezongen, dus wij keerden tevreden huiswaarts. CWS we love you, see ya next year!


verslag van 19 Jan 2013 door SvenZat 15 december Den Travoo Herent

Eerst was er kerstmarkt, met een leuk akoestisch optreden buiten, gluwein, hamburgers en pannenkoeken. Daarna stroomde Den Travoo vol met volk dat al van bij de eerste noten mee stond te dansen. Naarmate de set vorderde vermenigvuldigden de dansers zich en halverwege de set stond iedereen mee te doen. Mannen en vrouwen zongen de longen uit hun lijf en hadden net als wij een very good time. Er waren een hoop vrienden bij, bedankt om nogeens af te komen Karl, Gette, Witte, Gert, Tine, Francisco, Koen en natuurlijk mijn schatje Rocio.


verslag van 16 Dec 2012 door SvenZat 1 sept Remyrock Wilsele

We waren voor het eerst te gast op dit sympathieke festivalletje dat georganiseerd werd door enkele vrienden en uitgroeide tot een vaste waarde in het Leuvense en nu reeds aan zijn derde editie toe was. Mooi weer, goeie ambiance, een schitterende backstage met frigo voor de artiesten en een welwillende meezingend publiek. Meer kan een zanger zich niet wensen.


verslag van 16 Dec 2012 door SvenZo 5 aug Zoutleeuwse Zomerdagen

Een echte aanrader die zomerdagen in Zoutleeuw. Alles mooi rond de kerk opgesteld. Springkastelen, straattheater, animatie, fanfare, chiro, steltenlopers, je kon je geen minuut vervelen. Als afsluiter van de avond twee bands, waaronder C4. Het was de hele middag zonnig, maar terwijl we de soundcheck deden kwamen er wolken aandrijven. Tijdens ons optreden moesten de parapluutjes af en toe open, maar onze opvolgers hadden minder geluk en hebben hun volledig optreden in de regen moeten afwerken. We werden ontvangen op het stadhuis en goed in de watten gelegd. Onze Lubi kwam mee op het podium dansen, dat lustte de lokale pers wel.


verslag van 15 Aug 2012 door SvenZa 21 juli Rootsrock Oud-Heverlee

We waren er voor de tweede keer bij op Rootsrock en het was alweer een feest. De organisatoren hadden deze keer voor twee podia gezorgd, zodat er vlot kon overgeschakeld worden tussen de bands. Geen drache nationale dit jaar op 21 juli, de zon was van de partij evenals het publiek. In de vroege avond was zelfs de frisdrank op en was er alleen nog bier, dat was jammer... of niet? Wij speelde voorlaatste op de affiche, voor een opgewarmd publiek dat meezong en meedanste dat het een lieve lust was. Rotsrock, we gaan jullie missen volgend jaar!


verslag van 15 Aug 2012 door SvenDi 10 juli Ravenstein Rock in Hever

Op een prachtige locatie, aan het ex seniorenhome Ravenstein, onder een schitterende kiosk, traden we voor het eerst op in Hever. Onze Gummy is ondertussen al wat beter ingespeeld en geeft de drums ervan langs. Het was bang afwachten of het nu eindelijk eens een warme en droge zomeravond zou worden, maar kijk, we hadden geluk, de zon was van de partij en zorgde voor een heerlijk rockende zomeravond met C4. Ook het publiek was talrijk aanwezig en laafde zich aan spijs en drank terwijl wij stonden te zweten.


verslag van 15 Aug 2012 door SvennieboyZa 28 april Bleekhofke Rijmenam

Om 20u optreden? Dat leek ons een beetje vroeg. Toen er om 19.45u nog altijd maar zes mensen in het kaffee waren, werden we helemaal bang. Maar kijk, 20u stipt komt er een hele bus binnengewandeld en zit het Bleekhofke ineens overvol. We begonnen aan een leuk optreden met veel ambiance. De eerste danspassen werden gezet op Status Quo en nog wel door een koppel hippe senioren. Daarna volgde al snel de rest van het kot. Verder werd er serieus meegezongen, met dank aan Werner en de andere bikers van dienst.


verslag van 15 Aug 2012 door SvenDrummer gevonden

Geert Gurny kon ons meteen overtuigen van zijn kunde op de eerste auditie. Hij heeft dan ook al een heel aantal jaren muziek in de vingers en kan een serieus stukske rocken, kortom de juiste man op de juiste plaats. Hij tekende direct een exclusiviteitscontract voor vier jaar, dus we zitten even safe. Welkom Geert, C4 rocks on!


verslag van 10 Apr 2012 door SvenDrummer gezocht

Onze Gery moet definitief afhaken en moet van de dokter gitaar leren spelen. Drummen is vanaf nu verboden voor de knie. Bij deze willen we Gery nog eens bedanken voor de bewezen diensten en hopen we van elkaar nog eens tegen het lijf te lopen, ergens on the road. Merci Gery! Wie kent er een rockdrummer?


verslag van 13 Mar 2012 door SvenZaterdag 17 december Wilsele

Gisteren speelden we een tof livingconcert bij de Gette thuis in Wilsele. De lancering van Music for life die avond, betekende wel een stuk minder volk dan anders, maar dat kon de pret niet drukken. Na het voorprogramma vlogen we erin om 22u om er zo rond 24u een punt achter te zetten. Er is goed gedanst en veel genoten, zowel door muzikanten als publiek. Zeker nog een eervolle vermelding voor de heerlijke spaghetti van Chef Herman!


verslag van 18 Dec 2011 door SvenVrijdag 9 dec jeugdhuis Kernelle Dentergem

Het was eventjes weer het life on the road gevoel, want toch een eindje rijden zo naar Dentergem waar we met open armen werden ontvangen door Joost en zijn bende truckers. Het hele café was versierd met zo van die mooie kalendervrouwen die truckers dikwijls vergezellen op hun lange reizen en bijna iedereen had een truckersuniform aan: dat is blijkbaar een ruitjeshemd tegenwoordig. Tegen het derde liedje zat de ambiance er al goed in en werden de eerste danspasjes gezet. Tegen het einde van de show werd er zelfs ge-toogdived, stagediven vanop de toog dus. Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid en misschien tot volgende zaterdag in Leuven.


verslag van 10 Dec 2011 door SvenZaterdag 27 aug Hotel Aldhem Grobbendonk

Het was feest, het was feest! Ine en Sven trouwden en vroegen er ons bij. Na het eten werd het zaakje op gang getrokken door de DJ en rond middernacht besteeg C4 het podium. We vlogen er direct in. De dansvloer van Hotel Aldhem in Grobbendonk stond al vol en dat bleef zo voor de rest van het optreden. Dansers varieerden naargelang de jaren 70, 80, of 90 aan bod kwamen, maar de bruid kon niet stoppen en ging zelfs met de drumsticks van onze Gery aan het werk. Tegen kwart voor twee gaven we het roer weer over aan de DJ die het feestje verderzette. U was een fantastisch publiek.


verslag van 28 Aug 2011 door SvenZaterdag 9 juli Rootsrock Oud Heverlee

De zomer komt eraan, het festivalseizoen begint, dan doen wij er ook maar eentje. Een vriend van Gery had ons gevraagd op Rootsrock, een klein festivalletje in de achtertuin, zoals klinkerrock, waar we vorig jaar stonden. Toen we begonnen te spelen kwam de zon achter de wolken uit en konden alle aanwezigen genieten van een prachtige muzikale dagen. Enkele metalheads die goed hadden meegezongen kregen nog echte authentieke drumsticks van onze Gery cadeau en ook de zanger moest achteraf nog een paar kussen uitdelen aan de grootste fans. Sven en Ine, die we binnenkort gaan verblijden met een optreden op hun trouwfeest, kwamen ook eens kijken en zagen dat het goed was.


verslag van 17 Jul 2011 door SvekkeZaterdag 18 juni Den Bizou Sint-Lenaerts

We mochten op het vatje van Wim en Wendy spelen die de week daarna trouwden. Vrienden en vriendinnen, nonkels en tantes, gildemensen, het café liep aardig vol. Ook de plaatselijke jeugd hing aan de toog en zorgde mee voor ambiance. Er was een cameravrouw aanwezig, dus misschien volgt er nog wel een clipje, dus hou de site in het oog. Voila, ook het noorden van het land heeft recht op een stukje C4.


verslag van 17 Jul 2011 door SvenZaterdag 11 juni braderij Tervuren

It was a perfect day, voor boer en tuinder dan toch. Een streepje zon, een streepje regen en een dikke streep C4 muziek. Het straatje was smal, het podium was klein, maar er passeerde wel een massa volk. Tom kwam zelfs speciaal van Istambul met zijn dochter Lola om naar de gelijknamige song te luisteren. Ons Linda van het Atheneum van Tervuren waar ik nog werkte, kwam ook een dikke knuffel geven en mijn eigen kids deden ook een verrassingsoptreden. Ook de Jakke zijn familie kwam voor de eerste keer supporteren. De kinderen genoten van de kermis, de papa´s en mama´s van de muziek en zo werd de doop van onze Gery, de nieuwe oude drummer die Christian komt vervangen, een feit. Volgende week alweer spelen, ditmaal in het Hoge Noorden.


verslag van 15 Jun 2011 door SvenZondag 29 mei Zocaloplein in Muizen

Twee jaar geleden stonden we er voor Muizen Springt, op een stoffig plein vol grond en grint, gisteren mochten we een volledig nieuw plein inwijden met een glas champagne, een toastje en een C4 feestje. Als de andere bandleden net als ik twintig mensen hadden meegebracht, was er nog wat meer ambiance geweest, maar dat lieten we niet aan ons hart komen. Zeker onze kinderen genoten met volle teugen: Lubi was niet van het podium te slaan en ook Lara deed haar best en pakte zelfs de microfoon van papa Sammy af om een tralalaatje in te zetten. Het was een superzonnige dag die we afsloten met liters aftersun op onze verbrande lichaamsdelen. Heerlijk


verslag van 31 May 2011 door SvenVrijdag 22 april Gent

Wat een feest, wat een feest. Nog maar eens bewezen dat niet de kwantiteit maar wel de kwaliteit van het publiek het belangrijkst is. Dansen vanaf het eerste liedje, meezingen, voorzingen, nazingen, u was een fantastisch publiek en wij hebben ons minstens even goed geamuseerd daar aan de Leie in Gent. Tot volgend jaar!


verslag van 23 Apr 2011 door SvenNieuwe drummer

Dat boeleke (zie vorige post) was nog niet deftig op de wereld of we kregen al een ontslagbrief van Steven, exit styxx. Nu is er al veel slechts gezegd over Facebook, maar dankzij dit medium vonden wij toch maar mooi diezelfde dag nog een nieuwe drummer. Leve Facebook! Het is eigenlijk een oude drummer, want Gery was ooit in 2004 de eerste drummer van C4. Het heeft zo zijn voordelen om als vrienden uit elkaar te gaan. Welcome back Gery!


verslag van 2 Feb 2011 door Sven15 januari De Rots in Aalst

De rots verandert binnenkort zijn naam naar de Feedback, de CD winkel in het café zal verdwijnen en er komt een nieuw podium. Wij mochten dus een hoofdstuk afsluiten op de 18e verjaardag van Niels. Er was een hoop volk die dat feestje duidelijk niet wilde missen, dus ambiance verzekerd. Het dansen moest wel gebeuren tussen de pooltafels door, maar dat kon de pret niet drukken. Onze Krikke, de vorige drummer kwam ons uit de nood helpen omdat Steven Styxx volop aan het bevallen was. Gefeliciteerd drummer boy!


verslag van 2 Feb 2011 door SvenZaterdag 27 nov Goc The Pax in Rummen

Ons eerste discotheek optreden! The Pax is nu een gemeenschapscentrum, maar alle spots en spiegelballen hangen er nog, dus het discotheekgevoel bleef behouden. Een prachtige grote dansvloer en drie leuke groepen, alleen spijtig genoeg niet genoeg volk om die grote zaal te vullen. Toch maakten we veel plezier en dankzij Sinterklaas en zijn pieten en onze grootste fan Krista, werd er uiteindelijk toch nog gedanst. De jonge broers van Apple Juice mochten bij C4 nog Highway to hell komen zingen.


verslag van 29 Nov 2010 door SvenZaterdag 23 oktober The Fuse Bakel, Nederland

Het moest er eens van komen, het eerste C4 concert in Nederland is een feit. Nederlanders kunnen definitely ook rocken, ze hoeven zelfs niet eens zoveel te drinken voor er wat ambiance in de keet is. The Fuse werd ons aangekondigd als een jeugdhuis, maar we vonden er niemand onder de 30 jaa. Toen we binnenkwamen zagen we op alle muren vlaggen hangen van AC/DC over Metallica en the Guns, dus we wisten meteen dat we goed zaten. De achtergrondmuziek stond ongeveer even luid als wij live spelen, dus dat was ook al dik inorde. De jongens gingen voor belichting zorgen en die was een beetje aan de magere kant, maar voor de rest was het een heerlijk optreden. Als we er 300km voor moesten rijden, gingen we elke maand eens langs The Fuse.


verslag van 21 Nov 2010 door SvenZondag 22 aug Lommelse Foorfeesten

Het was een regenachtige dag die niet veel goeds beloofde, maar terwijl de PA werd opgesteld, stopte het ineens met regenen en ook de rest van het optreden bleef het droog. Het was kermis in Lommel en er passeerde dus constant volk voor het podium, ne mens zou van minder ne stijve nek krijgen. Gelukkig zaten ook de terrasjes vol en daar konden de meeste mensen onze muziek wel smaken. Tot volgend jaar Lommel!


verslag van 26 Aug 2010 door SvekkeZaterdag 17 juli Klinkerrock Haasrode

Tijd voor een paar weken vakantie, maar eerst nog optreden in Haasrode, naast den bloemist. We waren goed omringd qua muzikaal aanbod. De Max met de Bollocks in het Leuvens, de Rik met de reunion van Binger, Guy Swinnen in het publiek. Daar bevonden zich tevens neefjes, nichtjes, kinderen en moeders, dat is altijd leuk met zo een namiddagoptreden zo dicht bij huis. Er waren er maar een paar die hun dansbenen mee hadden gebracht, maar het was in elk geval een gezellige zonnige muzikale namiddag.


verslag van 17 Aug 2010 door SvenZaterdag 15 juli Houthalen

Onze Lubi verjaart op 15 juli, maar nee zeggen tegen een optreden is zo moeilijk, dus trokken we naar het lachfestival in Houthalen om daar een band te vervangen waarvan er iemand een been had gebroken. Alle straten afgezet, politie die moeilijk deed, maar uiteindelijk toch ter plaatse geraakt. Het podium stond op een rare plaats, tussen twee ruimtes in en ik zong eigenlijk recht naar het koffiemachien. Gelukkig stonden er toch nog wat mensen naast den toog, maar het was een bloedhete avond dus moeilijk om de mensen van het terras naar binnen te krijgen, dus speelden we gewoon luid genoeg zodat iedereen kon meegenieten.


verslag van 17 Aug 2010 door SvekkeWoensdag 7 juli Aarschot Huize Eigen Haard

Onze bewoners willen dit jaar eens een echt rock concert, vertelden de begeleiders van Huize Eigen Haard ons, willen jullie daarvoor zorgen? En waarom zouden gehandicapten geen recht hebben op een gezonde portie rock and roll, dachten wij. Het was natuurlijk een heel speciaal publiek, maar zo super enthousiast vanaf de eerste noot die we speelden, dat hadden we eigenlijk nog nooit meegemaakt. Ze bekogelen die mensen dagelijks waarschijnlijk teveel met muzak, maar dat wil niet zeggen dat ze niet kunnen genieten van muziek. Een waarlijk memorabel optreden, de fotos spreken voor zich.


verslag van 17 Aug 2010 door SvenZondag 27 juni Vilvoorde - Wilsele

Dertig graden in de schaduw en ozongrenzen overschreden dus verboden zware inspanningen te leveren. Ideaal om twee optreden op een dag af te werken. Eerst naar Vilvoorde waar we in het domein Drie Fonteinen mochten spelen op het motortreffen van Motorvrienden Kassei. Die binnenplaats was een prachtige lokatie, alleen stond het podium in volle zon en zowel instrumenten als muzikanten werden vakkundig gebakken en gebraden. Bas en drums zaten nog gezellig in de schaduw onder een tentje, maar Sammy en ik met het zonnetje op ons bolletje. Het was ook het perfecte kinderoptreden blijkbaar, want die kwamen mee dansen voor en op het podium. De volwassenen kreeg je niet uit hun stoel bij deze temperaturen. Dan snel inpakken en richting Leuven afzakken. Daar vierden Luc en zijn vrouw hun 25 jarig bestaan als koppel met een hele reeks optredens. We kregen er onmiddellijk drank en eten en konden zelf nog twee optredens zien voor het aan ons was. We speelden een korte, maar krachtige set en aangezien de zon ondertussen al een beetje gezakt was, kregen we de mensen nu wel aan het dansen en zingen. Een heerlijk, maar vermoeiend dagje om nooit te vergeten.


verslag van 28 Jun 2010 door SvekkeVrijdag 7 mei Rock Muizen

The Jacklins warmden het publiek perfect voor ons op. De tent stroomde stilaan vol met tieners, twintigers, dertigers en veertigers, een droompubliek! Zo een thuismatch spelen is heerlijk, iedereen ging uit de bol, chiro meisjes, chiro jongens en ook onze iets rijpere fanbase. Bedankt voor de talrijke opkomst iedereen. Dankzij Ampli waren het licht en het geluid van topniveau en zo is het heerlijk optreden natuurlijk. Onze nieuwe drummer Steven en vervangbassist Dimi doorstonden hun vuurproef met glans. Hopelijk kunnen we nog veel optredens samen spelen.


verslag van 9 May 2010 door SvenZaterdag 6 maart Kortrijk

The biggest Irish pub in Belgium. Zo werd The Porterhouse in Kortrijk ons beschreven. Het was inderdaad een grote tent, met een restaurant dat overloopt in the pub, maar ook met oneindig veel hoekjes en kantjes, wat de akoestiek niet ten goede kwam. Het podium stond helemaal achterin opgesteld en ik stond vlak voor een pilaar te zingen. Ik moest me bukken om een beetje contact met de mensen te kunnen hebben. Gelukkig kwamen er een paar moedige hard rockende Kortrijkse dames voor het podium dansen, zodat onze avond toch nog leuk werd. Spinal Tapmoment toen de baas op het podium iets wilde verzetten en hij toevallig op de knop van de rookmachine trapte. Hey guys, there is something on fire on stage! LOL


verslag van 10 Mar 2010 door SvenVrijdag 11 september Café del Mar Sint-Truiden

Een beetje C4 op 9/11 als dat geen ideale combinatie is?! Een eindje rijden natuurlijk, helemaal naar het verre Limburg, maar wel leuk. Helemaal dat "on the road" gevoel ;-) Het was de première van Sex on Fire en als die Limburgers een ding goed kunnen, dan is het wel meezingen. Op een gegeven moment greep de baas zelfs de microfoon achter de toog en konden de stamgasten om de beurt meekwelen. Zowel klanten als patron toonden zich achteraf zeer tevreden, dus we zullen nog wel eens afzakken naar Sint-Truiden.


verslag van 15 Sep 2009 door SvekkeVrijdag 10 juli Beleuvenissen

The Boss van de Stapletons had een idee. Ik boek een tof groepeke om iedereen die naar een optreden op Beleuvenissen is gegaan, het café binnen te lokken. Het werkte! Om in de Beleuvenissen sfeer te blijven, kregen we ook specifiek de opdracht om ook wat Nederlandstalig werk te brengen. Normaal beperken we dit aanbod in een Ierse Pub, maar nu konden we dus eens voluit gaan. Het volk stroomde binnen en er werd gedanst en geshaket en vooral heel goed meegezongen, zelfs achter de zangmicrofoon! Sonja, Mathias, Charlotte, Sara, Bart, Myriam, veel vrienden waren weer van de partij. Bedankt allemaal.


verslag van 30 Jul 2009 door Sven2 mei 2009 Party met C40

Een zanger die 40 wordt, dat moet gevierd worden met het nodige muzikale feestgedruis. Voor de gelegenheid heette de band vandaag C40. We speelden ten dans in Keerbergen, bij Myriam, waarvoor dank, en omringd door onze liefste familie en beste vrienden. Het was Koen zijn eerste optreden met ons en aangezien we achteraf overspoeld werden met sms'jes waarin gesmeekt werd om hem te laten blijven, hebben we besloten dat we de volgende 40 jaar muzikaal samen door het leven gaan.


verslag van 14 May 2009 door SvenNieuwe bassist!

Deze keer was het geen lange zoektocht. De Koen kwam toevallig langs, had wel zin om er naast C-Sharp nog een groepeke bij te doen en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor. Ondertussen is hij begonnen met het instuderen van de nummers. We wilden hem graag een miljoen dollar geven om hem aan te moedigen, zoals ze bij Metallica doen, maar we hadden al onze spaarcenten in Fortisaandelen belegd. Hopelijk binnenkort dus weer op het podium. Tot dan!


verslag van 11 Feb 2009 door SvenZaterdag 11 oktober Thomas Stapleton Leuven

De Stapleton's stond op zijn kop! Was het omdat iedereen al een pintje had gedronken tijdens de match België-Armenië? Was het omdat we niet hadden gesoundchecked? Kwam het door die Engelse bindteksten? Halverwege de eerste set stond de dansvloer al vol en er bleef maar volk toestromen. Sammy had zijn draadloos systeem kunnen thuislaten, want hij kon gewoon niet meer door het volk met zijn gitaar. Het was een heerlijk weerzien bij Thomas, bedankt aan alle ambiancemakers aanwezig. You're the best!


verslag van 16 Oct 2008 door SvenZaterdag 21 juni Hekelgem

Het was de tweede keer dat we uitgenodigd werden voor een feestje in Hekelgem. Alweer een lekkere BBQ en in tegenstelling tot gisteren in Itegem, was de zon vandaag wel van de partij, wat de fun alleen maar vergrootte. Een paar keer viel de stroom uit, maar ja, dat gebeurde zelfs bij KISS een paar dagen later, dus the show must go on. Er werd goed gedanst en nog beter luchtgitaar gespeeld, dus wie weet: tot volgend jaar? Wij vonden het in elk geval heerlijk om er nogeens goed in te vliegen voor het begin van de zomervakantie.


verslag van 30 Jun 2008 door SvenVrijdag 20 juni Braderij Itegem

Het regent, het regent, de pannekes worden nat. Wij stonden op een oplegger die lichtjes naar voor helde, dus ik mocht niet teveel bewegen en zeker niet springen of ik kreeg een heel drumstel in mijn nek en alle versterkers schoven naar voor. Niet echt confortabel zingen zo. Een jonge gast van geen 20 jaar kwam een nummerke vragen van Bob Dylan?! Wie zijn wij om een verzoek te weigeren? Hij kreeg een stevige Knock on heaven's door geserveerd en keerd nat maar tevreden huiswaarts.


verslag van 30 Jun 2008 door SvenZaterdag 7 juni Hamme

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, dus besloot de Krikke nogeens te trouwen, maar dan met een ander. Het werd een leuk feestje daar in Hamme. Let vooral op de foto van onze drummer omsingeld door vrouwelijk schoon, het kon niet op. En dat het nog lang moge duren...


verslag van 30 Jun 2008 door SvekkeZondag 18 mei The Seven Oaks Leuven

We vierden samen met Roel de vierde verjaardag van The Seven Oaks in Leiven. Hoewel er niet zoveel volk was, zorgde een bende trouwe cafégangers voor de nodige ambiance en zongen de longen uit hun lijf. Soms schreeuwden ze zo hard dat we dachten dat we voor een zaal van 100 man stonden. Na ons kwam nog een Amerikaan zingen dus hebben we het podium in een recordtijd ontruimd 27min! Daarbij viel Sammy's SG gitaar om en brak in twee stukken, rock 'n' roll!!


verslag van 21 May 2008 door SvenZondag 11 mei Muizen Springt

We zijn er laat aan begonnen dit jaar, maar een mens moet er iets voor over hebben om achter de hoek te kunnen optreden. Muizen Springt heeft zijn naam alle eer aangedaan, er is serieus gesprongen. Muizen drinkt had ook de titel kunnen zijn, want met de hitte is er serieus wat afgedronken. Wij hebben ons zalig geamuseerd. Raf zorgde voor schitterende klank en licht en Sammy kon naar hartelust het podium verkennen met zijn nieuw draadloos systeem. Krikke had zijn nieuw drumstel van Eric Singer bij en ik kon aan mijn gitaarmoleke draaien om een gitaar te kiezen. Alain, onze rots in de branding, zorgde voor die onmisbare groove.


verslag van 13 May 2008 door SvenVrijdag 9 november Sporthal Keerbergen

Deze keer stonden we niet in het midden van de Apresport, maar links achter de toog een beetje verstopt. De akoestiek op dat houten podium was wel tien keer beter, het was genieten van de sound. Met de Sam aan de knoppen, speelde Sammy gitaar vanuit de luie zetel. Emanuel en Kristien kwamen meegenieten en waren de enigen die af en toe van zich lieten horen. De plaatselijke Keerbergense bevolking keek nauwelijks om, maar kwam ons achteraf toch feliciteren met een geweldig optreden. Zo horen we het graag natuurlijk.


verslag van 17 Nov 2007 door SvenWoensdag 15 augustus Duisburgse feesten

Het deed een beetje raar om op te treden in volle daglicht, maar we konden niet klagen na een prachtig flamenco optreden en twee buikdanseressen die ervoor zorgden dat we al goed opgewarmd waren voor het opreden begon. Tijdens het tweede liedje werd de dansvloer al onveilig gemaakt door een vrouwenbende en een song verder lieten ook verschillende mannen zich niet kennen. Het hele plein zong mee met Lola en wij genoten van de PA sound met Rael achter de knoppen. Het bleef dan ook nogeens droog tot het laatste liedje, wat kan een mens nog meer wensen. Tot volgend jaar Duisburg.


verslag van 31 Aug 2007 door SvenZondag 24 juni Braderie Heverlee

Voor de tweede maal waren we te gast in een regenachtig Heverlee. Eigenlijk straf, toen wij moesten studeren in juni, was het altijd om te bakken. Stonewash, die voor ons speelden, kreeg al een paar stortbuien over het hoofd en hun drums liepen onder water aangezien alles op straat moest opgesteld worden. Onze vriend Lievin had ons nochtans dit jaar een podium beloofd. Gelukkig was het niet alleen regen dit jaar, de zon kwam ook af en toe eens piepen en een namiddagconcert is leuk omdat de kids ook eens naar papa kunnen komen zien. Krikke zijn dochter is er dikwijls bij, maar nu konden ook Flynn en Lara ook komen supporteren en luchtgitaar spelen


verslag van 11 Jul 2007 door SvenZaterdag 16 juni Hondenschool Hekelgem

Gezien de aanhoudende stortbuien werd besloten om de BBQ toch maar binnen in de kantine te vieren. Bedankt Eddy, we werden nogal in de watten gelegd! -Hoe laat willen jullie eten- is niet een vraag die we dikwijls krijgen voor een optreden. Alles was dan ook nog overheerlijk, dus we waren klaar om erin te vliegen. De aanwezigen deden goed mee, er werden aardig wat headjes gebanged, getuige daarvan de foto's van Sam. Bedankt trouwens Sam, ik had het echt lastig deze keer om foto's te kiezen voor de site. Na een zware selectieronde had ik er nog altijd 110 goede over. Enfin, dan heb ik daar maar de 40 beste van bij de foto's gezet.


verslag van 19 Jun 2007 door SvenZaterdag 5 mei Stapleton's Leuven

Het kwam een beetje laat op gang. We waren al halverwege onze tweede set toen de eerste danspasjes gezet werden voor het podium, maar dat kon de pret niet drukken. Het was even opvallend stil tijdens Nederlandstalige successen zoals Blauw en Dikke Lu, in die Irish Pub zijn de Nederlandstaligen dan ook echt op een hand te tellen. We zijn dan maar overgeschakeld naar het betere Engelstalige werk en toen ze U2 voorgeschoteld kregen kwam er dan toch beweging in de tent. Bewijzen? De foto's staan normaal gezien morgen op de site.


verslag van 10 May 2007 door SvenZondag 8 april Kapellefeesten Tervuren

De tent op het pleintje aan de kapellenstraat in Tervuren was goed gevuld. Alle rockers waren paraat, van 17 tot 71 jaar, om nog maar te zwijgen over de rocksters. C4 Had weer een paar nieuwe aanwinsten toegevoegd aan de playlist zoals Drops of Jupiter en I will follow van U2, beide door het publiek zeer gesmaakt. De tentzeilen flapperden zelfs bij het meezingen van klassiekers als Lola, Knocking on heaven's door en natuurlijk de Summer of '69. Ook na meer dan 2u spelen wilden sommigen van geen ophouden weten en werd er voor de zanger op podium geknield om toch nog een paar extra nummers, waarvoor C4 dan ook met plezier zorgde. Diegenen die daarna nog niet genoeg hadden, hebben we dan maar vriendelijk uitgenodigd om erbij te zijn in de Stapletons op 5 mei.


verslag van 9 Apr 2007 door Sven13 januari Zaal Kompas Sint-Niklaas

Een private party voor een jongen die man werd. Kan dat eigenlijk, op 18? Veel jeugd, iets minder rockers, maar ze hadden zich toch goed geamuseerd blijkbaar.


verslag van 22 Feb 2007 door SvenZaterdag 18 november De Club Tervuren

Man man man, wat was dat zeg. Ze waren in vorm daar in Tervuren. In het begin was het nog een beetje stilletjes, maar tegen het eind van de eerste set zat DE CLUB goed vol. Mathias, Charlotte, Sara en alle andere ex-leerlingen van mij, maar zeker ook ons Linda, bedankt om erbij te zijn, dat was een leuke verrassing! Voor alles is nen eerste keer zeggen ze, maar ik had het nog nooit meegemaakt in mijn carriere dat ze na drie uur optreden, nog niet genoeg konden krijgen van ons en kwamen vragen of we alstublieft toch niet nog een beetje konden doorgaan. Uiteraard hebben we met plezier aan deze wens voldaan, maar na 44 liedjes waren we wel echt bekaf. Moe maar voldaan doken we de nacht in, op naar nieuwe avonturen.


verslag van 25 Nov 2006 door Svekke28 oktober Zevende Zegel Ottenburg

Drie 40'ers vierden samen met C4 hun verjaardag in het prachtige zaaltje achter het gelijknamige kaffee. Ook hier was den DJ ons goed gezind, want hij monteerde onmiddellijk stroboscopen onder de drums en zorgde tijdens ons optreden voor een spetterende lichtshow. De ambiance zat er al vroeg in en de dansvloer stond rap vol. Wie even een babbeltje wilde slaan kon op de binnenkoer terecht waar een heerlijk vuurtje brandde. Voor de hongerigen waren er hapjes, broodjes en Ajuinsoep!! Het moet niet altijd kippesoep zijn natuurlijk. Een gebroken snaar bij Sammy werd snel opgevangen met het inzetten van knocking on heaven's door, maar verder kwamen we er zonder kleerscheuren vanaf. Heel even hadden we dat ON THE ROAD gevoel, zo van het ene optreden naar het andere, maar gelukkig hoeft dat niet elke week.


verslag van 1 Nov 2006 door The Singer27 oktober Optreden trouw Saartje en Boriss

Het was een leuke bedoening daar in het Berkenhof in Bierbeek. Zo'n trouwzalen zijn het niet echt gewoon van rockgroepen te ontvangen, maar den baas stond toch goed mee te shaken op de maat van de muziek. Het was leuk dat ik de helft van de bindteksten in het Spaans kon doen, even een flashback naar mijn optredens in Zuid-Amerika, voor de Chileense kant van de familie. Gelukkig hebben de andere mannen van de groep een blind vertrouwen in mij, hahaha... Na de bruid en de bruidegom waren de oudere deelnemers uiteindelijk de eersten om de aanwezige jeugd te tonen hoe het moest. De gastoptredens van de bruidegom vielen enorm in de smaak en wij onthouden vooral dat "Seperate ways" een wereldhit was in Chili, want alle Chilenen zongen dat nummer uit volle borst mee. Na het optreden bleek er dan ook nog een schitterende DJ te spelen waar je werkelijk alles kon aan vragen en die geen fan was van Frans Bauer -wat toch wel een ziekte blijkt te zijn onder trouw DJ's. Heerlijk eten, heerlijk drinken en een goed concert om te beginnen. Dit huwelijk kan niet meer stuk!


verslag van 1 Nov 2006 door SvenDrie nieuwe liedjes

Eindelijk is het zover. We wilden al lang een paar songs opnemen die onze ruigere kant wat meer in de verf zetten, want de vorige demo was een beetje braafjes. Ze zitten bij in de C4 jukebox ; Bad Case of loving you, Oh Darkness en Here comes the rain again. Allen daarheen!


verslag van 18 Sep 2006 door Sven5 augustus in de studio

Terwijl jij rustig op vakantie gaat, is C4 weer druk in de weer. Bij Dany www.dvrmastering.be namen we drie nummers op. Binnenkort worden ze gemixt en kan je ze beluisteren hier op de site en op onze gloednieuwe demo. In de foto sectie enkele getuigenissen van deze noeste arbeid.


verslag van 5 Aug 2006 door The SingerVakantie

Ja zelfs muzikanten moeten af en toe rusten. Ondergetekende doet dat thuis, waar nog een hoop dozen moeten uitgepakt worden na de verhuis, maar andere C vierders mogen naar het buitenland. Bij thuiskomst begin augustus wacht hen een studio opname, waarvan we natuurlijk fragmentje op de site zullen zetten als de resultaten er zijn.


verslag van 2 Aug 2006 door Svennieboy2 juli Antwerpen

Wauw, een optreden in Antwerpen!! En dan nog schitterend weer, in tegenstelling tot onze vorige voorstelling in Leuven. Het werd een lange dag, want C4 verzorgde van 14u tot 20u de muzikale omlijsting van een prachtig straattheaterfestival. Tussen de acts in mochten wij ons ding doen en die korte setjes waren net genoeg, gezien de Afrikaanse temperaturen. Het werd een groot feest, met veel fans, teveel om op te noemen, maar bedankt allemaal om te komen. De organisatie was even tevreden als wij, dus wie weet, tot volgend jaar ergens begin juli?


verslag van 2 Aug 2006 door The singer25 juni Braderij Heverlee

Een matinee optreden bij vol daglicht. Het is eens iets anders dan the nightlife. Zaterdag was het prachtig weer, dus we hadden veel hoop, maar zondag kwamen de donkere wolken toch aandrijven. Dan heb ik toch altijd even heimwee naar Zuid Amerika, daar kan je wel een podium op straat zetten en op de zon rekenen. Niet dus in Heverlee. Veel voorbijgangers werden weggejaagd door de regen, maar tegenover de tent waar wij onder stonden, stond nog een tent vol die hard fans die maar niet wilden dat we stopten. Hoe harder het begon te regenen, hoe meer ze begonnen te dansen op straat. Ja het was echt singing in the rain want ik heb ook een paar keer mijn leven geriskeerd met een elektrische gitaar rond mijn nek in de regen. De ambiance was zo goed, een mens doet dan soms gekke dingen eh. Die vrouwen kwamen ons zelfs pintjes brengen terwijl we stonden te spelen. Natuurlijk konden we niet stoppen voor zo'n fantastisch publiek. Tussen bliksemflitsen en donderslagen in, speelden we dan maar "Highway to hell" want we vonden geen gepaster nummer omdat onze versterkers, kabels, gitaren stilaan begonnen weg te drijven op de stroom water die midden onder onze tent doorliep. Het was FIJN, maar het mag volgende zondag iets droger zijn in Antwerpen. Tot dan!


verslag van 26 Jun 2006 door Sven17 juni The Pigsty's

Het was een beetje thuiskomen in The Pigsty's. Den Dirk zorgde voor een goede ontvangst en we konden rustig opstellen. Deze keer was er geen massa volk aanwezig. Waren het de examens? De mundial? Wie zal het zeggen. De aanwezigen hebben in elk geval meegezongen voor tien. Sommigen vroegen zelfs "ne micro" om nog harder te gaan , LOL. Tot volgende keer in Teralfene!


verslag van 26 Jun 2006 door Sven15 april in den Aprèsport Keerbergen

We hebben ons weer geamuseerd gisteren in Keerbergen. Het was wel even zoeken om het daar te vinden, ook voor onze fans hoorde ik, maar uiteindelijk vonden we de Aprèsport, met nieuwe uitbaatster! aan de sporthal in Keerbergen. Het BMX kampioenschap was net gedaan toen we begonnen op te stellen, dus we hadden onmiddellijk veel jeugdige fans rond ons. Naarmate de avond vorderde kwamen er gelukkig ook wat meer echt cafégangers langs en kon het feestje beginnen. Bedankt om van zo ver te komen; Wim & Wendy (Wuustwezel) De Gette (uit zijne nest) en Lupe (van Guadalajara, México). De foto's staan al op de site! De weg terug naar huis vinden was al helemaal niet te doen, maar dat lag misschien aan het uur en de...


verslag van 17 Apr 2006 door SvennemanZaterdag 4 maart Den Deugniet in Haasrode

Den Toets heeft het huis naast zijn café erbij gekocht en Den Deugniet is er nu een stuk groter op geworden. Toen we rond 22.45u begonnen te spelen was er nog wel wat plaats, maar tijdens de 2e set zat het goed vol. Gelukkig kwamen de knappe meisjes vooraan staan shaken en zo genoten wij mee van het enthousiasme in de zaal. Tijdens "ene me hesp" stond heel de keet op zijn kop, iedereen zong mee, en ook bij Lola liet de zaal duidelijk van zich horen. Het einde kwam in zicht maar ze bleven maar bisnummers vragen. Iets na 1u waren ook die op en keerden we tevreden terug naar de toog voor een pintje.


verslag van 5 Mar 2006 door Sven11 februari Thomas Stapleton's

Het was weer dikke ambi bij den Thomas. Die Ieren zijn beroemd om hun goede sfeer, en C4 deed ook een bijdrage. Vorig jaar was het nog een beetje schuchter, maar deze keer waren er lichten, rook en het logo in het groot, allemaal een stuk indrukwekkender. Ondanks enkele bezoekjes van de smurfen die het al vanaf het eerste liedje te hard vonden, rockte C4 er verder op los tot in de late uurtjes. The place was packed en de schoon madammen waren niet te tellen, misschien omdat ze niet stil stonden. De fans van het eerste uur: Karl, Sonja, Gette, bedankt om er weer bij te zijn en mee voor ambiance te zorgen. We wachten op de foto's. Saartje en Boriss uit het verre Chili ook bedankt om van Brussel af te komen. Birgit en alle andere nieuwe fans: hopelijk tot gauw!! Dat is dan bij den Toets in Haasrode waarschijnlijk op zaterdag 4 maart: Be there or be square!


verslag van 14 Feb 2006 door SvennemanNew gig

Alweer een optreden voor C4, deze keer in tennisclub Lovanium, dat moet ergens in Leuven zijn. Spijtig genoeg kunnen we jullie deze keer niet allemaal uitnodigen, het is een private party op 28 januari. See ya!


verslag van 7 Jan 2006 door SvennyboyC4 live in Affligem

C4 live in Affligem! Of eigenlijk Teralfene, waar we verwacht werden in de varkenstal genaamd "The Pigsty´s". Twee sets van een uur zorgden voor de nodige ambiance, terwijl het kapsalon naast het café werd omgetoverd tot hamburger/pitta tent MMmmmmm lekker!! Foto´s zijn te vinden op www.pigstys.be, binnenkort een clipje hier op de site! Sven


verslag van 10 Dec 2005 door SvenWelkom

EINDELIJK!! Na veel vallen en opstaan is het toch gelukt om een stuk virtuele C4 op het net te krijgen. Jeroen en Frank verdienen een dikke proficiat voor de slapeloze nachten programmeren, maar het resultaat mag er dan ook zijn. We zijn nog volop bezig met veranderingen en uitbereidingen, maar alle suggesties zijn nu al welkom. Laat een boodschap achter in het gastenboek met commentaar over het optreden of over de site of over uw lief, het interesseert ons allemaal. Sven


verslag van 17 Dec 2005 door SvenTerug