Het laatste nieuws heet van de naald!Delen

Zaterdag 9 november - Jean 70 jaar

Wauw, we mochten op Jean zijn verjaardagsfeestje aantreden.

Als we zelf nog zo kunnen rocken op onze 70e verjaardag, dan mogen we ons pollekes kussen.

Het Vissershuis zat afgeladen vol vrienden, ex collega’s en familie. De hapjes waren heerlijk en het bier en de wijn vloeiden rijkelijk.

Als grote AC/DC fan eindigden we op een hoogtepunt door voor hem onze AC/DC medley te spelen met daarin zijn lievelingsnummer: “Thunderstruck”.

Na ons optreden trad zijn vrouwke nog op als DJ en konden wij ook nog mee een danspasje zetten.

Wat men noemt: een geslaagde avond.


verslag van 2 Dec 2019 door SvekkeZa 12 en Zo 13 oktober - Skin Expo

Het was onze tweede keer dat we speelden op de SkinExpo, dus weinig verrassingen. Veel Outlaws, veel tattoos, veel naalden en veel muziek van C4 en de Washington Blues Society.

Er was een beetje meer volk op deze editie had ik de indruk. Er werd goed voor de muzikanten gezorgd en het is natuurlijk leuk om twee dagen achter elkaar te kunnen optreden.

Het publiek heeft ervan genoten, er kwam alweer een club vragen of we voor hen konden optreden in 2020, en ook wij hebben ons goed geamuseerd, dus wie weet: tot volgend jaar?


verslag van 21 Oct 2019 door SvekkeZondag 6 oktober - Foodtruck festival

Het weer zat niet mee in Buggenhout dit jaar. De ene regenbui na de andere zorgde ervoor dat het foodtruckfestival dit jaar letterlijk in het water viel.

We hebben in Buggenhout dus een U2´ke gedaan. Daarmee bedoelen we niet dat we voor 60.000 mensen hebben opgetreden, maar eerder voor 2 man en een paardenkop. In dit geval 4 fans die speciaal van Mechelen waren afgekomen en de foodtruckhandelaars die hun kramen aan het opruimen waren, samen met enkele mensen van de organisatie.

Het totaal aantal personen in het publiek moet op die manier ongeveer 16 geweest zijn, het zelfde aantal als toen U2 in zijn beginjaren eens in Leuven optrad.

Maar, zeggen de professionals dan, je moet alles geven, ook voor vier fans, en dat hebben we dan ook gedaan.

Het stopte zelfs eventjes met regenen en de aanmoedigingen en het applaus van onze fans sleurden ons erdoor en maakten dat we toch tevreden huiswaarts keerden.


verslag van 10 Oct 2019 door SvekkeZaterdag 14 september - De Warmste Duik

De Warmste Duik werd georganiseerd door duikclub Neptunus in het kader van de Warmste Week, maar omdat het in de Warmste week meestal al te koud is om te duiken, werd deze activiteit drie weken eerder georganiseerd.

Het weer was een voltreffer, want het was een heerlijk zomerse dag, dus heerlijk duikweer en de tent was eigenlijk niet nodig, maar ja, dat weet je nooit op voorhand in België.

Honderden duikers van clubs over het hele land, kwamen duiken in De Nekker, waar verschillende parcours konden gevolgd worden. Wist je dat je zelfs een bus kan vinden op de bodem van het meer?

Het werd uiteindelijk een beetje een personeelsfeestje omdat vooral de medewerkers voor het podium hun beste dansbenen uithaalden, maar dat kon de pret niet drukken.


verslag van 14 Sep 2019 door SvekkeDonderdag 12 september - Krekelpop 2

Ook op de tweede editie van Krekelpop stond C4 op de affiche en opnieuw was het de vorige dag aan het regenen zodat iedereen zich afvroeg wat voor editie het zou worden… maar opnieuw scheen de zon de hele dag op de dag van het festival zelf.

Wat een geluk! Laat ons daar maar een traditie van maken.

Een beetje zon is genoeg voor C4 om erin te vliegen (als energiebewuste rockers, werken wij op zonne-energie) en dus gaven we 1,5u van katoen.

Het publiek dat aanvankelijk nog bij de DJ bleef plakken kwam langzaam dichterbij en de eerste danspasjes werden gezet. Halverwege kwamen de eerste verzoeknummers en zoals gewoonlijk lukte het al eens om die in te willigen. Jong en oud kwam in beweging en zo hebben we het graag.

Het was een super 2e editie, wie weet tot een volgende keer.


verslag van 12 Sep 2019 door SvekkeZaterdag 31 augustus - Hendrik 50 Wommelgem

Alweer een verjaardagsfeestje waarop C4 ten dans speelde. Hendrik Beldé werd 50 en we mochten optreden in de hangar van zijn firma zelf in Wommelgem.

De jarige gaf onmiddellijk het goede voorbeeld en zette tijdens het eerste liedje al meteen de eerste danspasjes. Spoedig volgde de rest van de genodigden zijn voorbeeld.

Tijdens de slows stond de dansvloer afgeladen vol, er waren heel wat oudere mensen die daar wel van hielden.

Een rijdende frituur kwam langs om de innerlijke mens te versterken en na ons optreden zorgde DJ Koen nog voor de voortzetting van de ambiance op de dansvloer.

Een geslaagde passage van C4 in het Antwerpse, see you next party!


verslag van 5 Sep 2019 door SvekkeVrijdag 16 augustus - Vissershuis Mechelen

Voor het derde jaar op rij, traden we op in het Vissershuis op de Rodenbachfeesten.

Elk jaar groeit onze schare fans aan en verschillende mensen kwamen ons vragen waarom wij nog altijd niet op de Parkpop affiche staan. Wij weten het ook niet.

Contact met Mr. Calvo en Mechelen Feest is er al geweest, maar tot nu toe zonder resultaat.

Na een paar opwarmertjes speelden we een slowke van Robbie Williams en de eerste dansers begonnen de dansvloer al te ontruimen, want daar stonden nog enkele tafeltjes.

Sinds dat derde nummer is die nooit meer leeg geweest. Er werd ongelofelijk goed meegezongen en gedanst tegen de sterren op. Het werd een ongelofelijk feest van de eerste tot de laatste minuut en niemand liet de regen aan zijn/haar hart komen.

Nog voor het einde van het optreden, werden we al geboekt voor volgend jaar, dus aan iedereen: tot dan!


verslag van 28 Aug 2019 door SvekkeVrijdag 2 augustus - Duisburg

Ik dacht dat spelen op “Rimpelrock” voorbehouden was aan de Will Tura’s en Willy Sommersen van deze wereld, maar als we mogen gaan rocken in JH De Rimpel, dan zeggen we daar geen neen tegen natuurlijk.

Er stond een mooi podium voor ons klaar op Pachthof Stroykens, met een mooie PA, dus wij hadden er onmiddellijk veel zin in.

Het weer was nog een beetje druilerig toen we aan het opstellen waren, maar toen het optreden begon was de hemel opgeklaard.

We begonnen te spelen toen de laatste lopers van de Mutoto-loop binnenkwamen, wat ervoor zorgde dat het publiek verdeeld werd over de prijsuitreiking aan de achterkant en het optreden op het binnenplein van het Pachthof, maar dat kon de pret niet drukken.

Een deel van onze Mechelse fanclub was erbij in Duisburg en die zetten al meteen de eerste danspasjes.


verslag van 2 Aug 2019 door SvekkeVrijdag 21 juni - Londerzeel

Spelen in de Satisfaction is altijd een beetje thuiskomen bij de George.

Het was alweer een jaar geleden dat we daar nog op het terras speelden, maar deze keer was het nog eens binnen te doen. De zaak zat niet afgeladen vol, maar er waren toch genoeg ambiancemakers om voor een beetje sfeer te zorgen.

We hadden ook onze nieuwe subwoofer bij voor een eerste test en die bleek een succes met verschillende gebroken glazen als gevolg. Gelukkig waren het lege glazen, zo zijn er genoeg.

Een keertje bleef mijn voet hangen op de pedaal van de rookmachine, waardoor we eventjes onze drummer niet meer terugvonden, maar gelukkig maakt die genoeg lawaai om hem gemakkelijk terug te vinden.

Enfin, het was weer een leuk optreden daar in Londerzeel. Tot de volgende keer!


verslag van 21 Jun 2019 door SvekkeZondag 9 juni - De Pinte

Het had een beetje geregend overdag, maar tegen de avond aan, werd het nog een aangenaam festivalweertje.

Bruno Deneckere, Nils De Caster en Kathleen Vandenhoudt openden de avond en daarna was het aan C4 om een feestje te bouwen.

Super genieten van het draadloos spelen! Na C4 was het de beurt aan Pussy Willow en DJ LaTour sloot de avond af in De Pinte.


verslag van 9 Jun 2019 door SvekkeToon ook het wat oudere nieuws